Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

de&vip'in airport avm'de olduğunu nasıl farketmedim ben yaa halbuki daha geçenlerde gitmiştimmm
bir de şu sıra hatemoğlu'nda % 50 ve üzeri indirim var
ben eşime bi mont beğendim 59 TL süper bişi bugün gidip bakacağız ben çok beğendim ama oda beğenirse alacağız, hem çok güzel gözüküyor hemde fiyatı çok uygun

Boynerde şu an zaten indirim var. İndirimli fiytlar üzerinden mi %50 iniyorlar.

Mesajı geç gördüm evet %50 üzerinden %50 indirim vardı.
Ben gittim ama ne bakmak ne denemek nede düşünmek mümkün değildi
Herkes kaptığını götürdü :uhm:

Aklınızda olsun her ayın son günü geçerli bu indirima.s

Anadolu yakasındaysanız 2 önerim daha olacak

Birincisi Viaport AVM
Diğeri Optimum AVM

Her ikiside outlet ve sürekli indirim var gitmediyseniz kesinlikle tavsiye ederim.

ya annemle 2 gündür park bravo'dan çıkmıyoruz :1shok: deli bir indirim var hatunlar kaçırmayın =! =! valla mağazayı boşalttık gibi geldi bana annemle ama hiçbir şeyin bittiği yok ve her beden mevcut =S koşun bence..

ayy izmirde de war mıdır acabaaa..ağzım sulandı wala=)

ankarada ekol magazasında %50+%20 indirim var kazaklar 30 civari
pantolonlar 35
penti nü magazaları pijama ve gecelikler %50+%50
cocuklar icin winxli pijamalar 12.5 lira ben kızıma 4 tane aldım cok begendi
journey dw 9.9 liraya kazaklar var
park bravoda 13 liraya deri eldivenler

canım vardır bence çünkü park bravo kurumsal bir mağaza her şubesinde aynı standartlar uyguluyordur.. 5TL ye badiler aldım :S 30TL ye ceket filan :S kaçırmayın.

neeeeeeeeeeee delikafadulden hemen yarın gidip bakıorum 30 ytl cket miii wışşşşşşşşşş=))

kızlar kemal tanca ,bambi , ve incide süper indirimler var bambide sezon başında çok beğenip alamadığım botları kampanyadan 60 'a aldımdelikafadulden tavsiye ederim yalnız numaralar pek kalmıyor ona göreyerimseniben

en ucuz haberleri bende kızlar...collezone bursa mağazasındaydım bugün. aklım şaştı fiyatlara...kotlar 12TL.montlar 15tl kazaklar 10_15tl inanması güç.tam da tarzım topladım topladım mağazayı..COLLEZONE bir çok ilde var sanırım kaçırmayın kızlar...

Kadıınlar günü dolayıısııyla her yerde kampanya var. Migros ve watsons da kozmetikler kasada yarıı fiyatıına iniyor. Gerçekten indiriyorlar. Fiyat şişirmesi yok.

Kadıınlar günü dolayıısııyla her yerde kampanya var. Migros ve watsons da kozmetikler kasada yarıı fiyatıına iniyor. Gerçekten indiriyorlar. Fiyat şişirmesi yok.

Watsonsta da mı var yarın oradayım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…