• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

baktım bakırköye gittim, nedense bulamadım pek istediğim gibi bir şey, ama ürün yelpazesi çok genişti, iyi bir mağazaydı ve evet dediğiniz gibi indirimde..

kızlaarrrr
inanamazsınız mükemmel indirimler var:lepi:
yaziyim hemen cumartesi silip supurdugum magazaları -tatlicadiarzu-

adil ışık delikafadulden
kasha :1shok: 89ytllik ürünler hep düşmüş 15-20ye hihoyyyt
t-box gamyoncuiremsu
crispino :CüvCüv: bütün bayan ütünlerinde %60indirim vardelikafadulden
sabri ozel cokacimcoook
tekin acar kaydirigubbakcemile4
koton :1closedeyes: yuzde70 indirim var. begendigim herşey 40beden ve üstüydü sinirden çatladım kötükedihüso

bu kadarını gezebildim cumartesi kaydirigubbakcemile3
darisi diğer cumartesilerimin başına :lepi:

arkadaşlar 3 tane büyük alışveriş merkezi gezdim doğru düzgün bi indirime rastlamadım:sm_confused:

defactoda %50 indirim var
ayrıca avea lı olup patlican üyelerine %20 indirim daha var

adilışıktada bayaa indirim var

Geçen hafta zara'da indirim vardı halen devam ediyor mu bilmiyorum.:delphin:

ZARA'nın indirimi devam ediyor ama artık son demlerinde. Pek bir şey kaldığı söylenemez, ben birkaç gün önce yeni sezonundan alışveriş yaptım.

Taksim-Istiklal Cad.de ki yeni açılan bak bak bitmeyen MANGO indirimde. Sezon katında ki her şey süperdi, hele öyle tatlı bir pembe ve yeşil tonunda çalışmışlar ki sormayın. stilettolara ve çantalara hayran kaldım. Uzun hırkalar yine değmeyecek kadar pahalı idi. Alt tarafı penye sonuçta. 60-70 vermem (: Outlet katında her şeyi toplayacaktım nerdeyse. İnanılmaz ucuz şeyler var. Arkadşım 17 TL ye topuklu ayakkabı aldı müthişti. Ben de askılı badiler aldım 4TL den.

Bir de Istiklal Cad.deki Bershka'da 10TL ye pantolonlar var. Kumaş kapriler,kargo kapriler,kotlar,beyaz pantolonlar vs. Bedeninizi bulabilirseniz kaçırmayın derim. Ben aldım, huzurlu ve mutlu uyuyorum ((:

de&vib airport alışveriş merkezinde var arkadaşlar. bakırköy town centerın sırasında ki hem daha yeni açıldı hem de küçük.
mükemmel çanta ve ayakkabıları var. her şey çok tarz.

kızlar sağolun çok ilginç siz söyleyince hatırladım airporttakine ben gitmiştim çok renkli güzel bir yerdi beğenmiştim.

Merhaba arkadaşlar bende sivastan söyleyim indirimli yerleri:
de facto,piere cardin,sevenhill,crispino da acayip indirim var ve kendime oradan 80 liraya mont aldım,crispinoda bu arad erkek kıyafetlerinde daha müthiş indirimler var,daha çok yerler var ama bunlardaki kıyafetleri sevdim...

Her ayın son günüğ tüm Boyner'lerde kelebek günü sezon hariç tüm ürünler %50
Yarında 28 Şubat yani ayın son günü yakınınızda Boyner varsa kaçırmayın :sm_cool:

Back