hangi gözlüğü aldın rica etsem aldığın gözlüğün sendeki fotosunu koyabilir misin bana da fikir olur ?mutluluk, teşekkürler...hakikaten gözlüğe ihtiyacım vardı ve fiyatlar süper...çantalar da öyle:))) kampamia.com'la beni tanıştırdığın için gerçekten teşekkürler.
Sempati gördün mü, bu hafta markafoni'yle kampamia.com'un ürünleri bayağı benziyor. Ama markafoni tanınmamış marka gözlükleri 189 TL den koymuş; kampamia.com'da Beymen Club gözlükler 120 TL...Markafoni çantaları 95 TL.den koymuş, kampamia.com'da 29 TL...Biz kızlarla gözlük aldık. Hepimizin ki, özel kutuları, ambalajları, Beymen Club garanti belgesi ve kullanım klavuzuyle geldi üstelik. Teşekkür mesajı attım kampamia yetkililerine, gerçek indirimi siz yapıyorsunuz dedim; hemen telefonla geri döndüler...Senin de dediğin gibi gerçekten isabetli seçim yapmışız.
canım sitedeki değil de gerçek fotosunu koyabilir misin acaba ?Benim aldığım gözlük bu...Umarım fikir verir...
lcw,de facto ne zaman indirime girecek bileniniz varmı yaa..bir sürü şey almak istiyorum..kendime kızıma kocama...
mango 15 hazirandan sonra giriyor canım indirime :)
ipekyolda %50 indirim başlamış
varan deyipte varamayan indirimlerr.
sözde inmiş hali bile çook pahalı.
haklısın valla ben zaten %50'ye varan yazanlara hiö güvenme çünkü %49 indirimli ürün bile olmuyor aralarında birde ye varanı minicik yazıyolar safız ya inancaz yok artık tüketicide akıllandı yani yemiyoruz oyle basit numaraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?