• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

Kızlar şu sıralar pazarlar da ucuzladı haberiniz olsun. Bu hafta sonu markalı bir elbise bir gömlek bir tişört aldım 22.5 tl. oğluma yine markalı iki kışlık bir yazlık tişört aldım. 10.5 tl.

tanesı mı 10,5 anlamadım da yoksa toplammı demek istedın her şekılde ucuzmuş gerçi :)

vimjo.com da var özelikle parfümlerde ben kenzo yu 80 lira daha ucuza aldıııııııııııımhihoyyyt

camasirim.com da indirim var , iç giyim satan bir site , biraz gec söylüyorum , normalde 8 Ekim de bitti ama 3 gün daha uzatılan bir indirim var

slm arkadaşlar bana giyim online satış sitesi lazım uygun olsun lütfen bilen varsa rica ediyorum bana adres versin

slm kızlar... bayramda yeşilköy pazarı kurulacak mı acaba bilen var mı ? yardımcı olursanız sevinirim çokk

kızlar yılbaşına kadar çilekteki fırsatları kaçırmayın zira aynı anda 3 hediye verdikleri oluyor
love makeupta da indirim var taxfree kodu

rodi mooddan geliyorum şimdi de 125 liralık alışveriş yapan 75 lira ödüyor kızlar 50 lirası kasada hediye olarak düşülüyor hemen koşun :4: :4:

little big jeans;
2 kot 70 lira,uzun süredir görüyodum kampanyayı bugün aldım,

kızlar izmirde çizme, bot vb tarzda bir şeyler alabileceğim indirimde olan güzel yerler var mı şu ara?
derimod falan da indirimde dğeil sanırım...

kızlar sizden yanıt gelmeyince bende gittim bugün bot aldım annem de kendisine çizme aldı.
cihan'da ikinci ürün %50 indirimli.
ayrıca rodide %50ye varan indirim var.
tiffanyde de %30 indirim var

ben de aldım little big ten 2 kot..harika tam istediğim gibi....fiyat ta süper ikisi 70tl...

Back