Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her hafta 5-6 ürün kampanya şeklinde sunuluyor;bir sonraki hafta yeni ürünler.Fiyatları diğer sitelerle karşılaştırırsanız,çok daha uygun olduğunu görürsünüz.geçen hafta ayyıldız pijamalar vardı,35 tl olan ürünler kampamia'da 19 tl.ydi,days in colours runnerli masa örtüleri hepsiburada.com'da 55 tl.ye satılırken kampamia'da 35 tl.ydi.
ben mesajımda da özellikle belirttiğim gibi ayyıldız ve days in colours aldım.denemek için telefon açtım. çok ilgilendiler.mail attım.hemen yanıt verdiler.ürünlerimde kampanya biter bitmez geldi.yanında da çok şirin bir hediye göndermişler.
Birde aklınızda bulunsun arkadaşlar,ben de bankacı olduğum için biliyorum. İş Bankası kolay kolay anlaşma yapmaz; ince eler sık dokur. Bir site İş Bankasıyla anlaşmalıysa, o sitenin ve sahiplerinin her türlü araştırması yapılmış, güven sağlamış demektir.kampamia'ya da bakarsanız taksit anlaşmasını İş Bankasıyla yapmış.
kanka seme napen laa pazar günü için hazırlık mı yapıon
ne yaptın marta? aldın mı diğer çantayı da? kampamia'nın bu haftaki kampanyalarını gördün mü, gece 12 de yeni kampanyaya geçti, 12:15 te body mist aldım hemen; iyiki de almışım ertesi gün kapış kapış gitti:)) zaraccom renkli lenslere bak bir de; ben senelerdir kullanıyorum, eczaneden en ucuz 40 tl.ye alıyorum, 16 tl.den koymuşlar; kesinlikle kaçmaz:))
Kipa'da 22 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Nivea deodarant,vücut sıkılaştırıcı losyon,inceltici jel losyon,anti selülit jel krem ve bronzlaştırıcı losyonda indirim var :)kızlar nivea da şuanda indirimde olan biyer var mı bildiiniz