Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

kızlar zarada yılbasından sonrakı hafta ındırım baslıyo buyuk bı ıhtımallae 4 ocak dedı arkadasım sabah 10 da acılıyoo ılgılenenler erken gıderse bışeler bulur hemen bıtıyo cunkuu ben bakırkoydeyım magzayla aramızda 50 metre var valla ı ndırım basladıgı an ben oradayım :)

kızlar lcwaikidede yüzde 50 ye varan indirimler var fiyatları çoooook uygun

cnm senin bilgine ek olarak LCW Hamile kreasyonunu mağazalarda sunmaya başladı ve 3 al 1 öde kampanyası var.

ben geçen hafta gittim. her yerde ortalama 50 tl ye satılan t-shirtler 17 tl

gidip bakın derim :CüvCüv:

cnm senin bilgine ek olarak LCW Hamile kreasyonunu mağazalarda sunmaya başladı ve 3 al 1 öde kampanyası var.

ben geçen hafta gittim. her yerde ortalama 50 tl ye satılan t-shirtler 17 tl

gidip bakın derim :CüvCüv:

ama lcw ayın 16 sına kadar indirimdeydi diye biliyorum ben.acaba hala dvm ediyormuki?

ama lcw ayın 16 sına kadar indirimdeydi diye biliyorum ben.acaba hala dvm ediyormuki?

hayır hayatım senin bildiğin 4 al 3 öde 16 sında bitti iki gün önce yani 16 sında akşam lcw ye gittim yüzde elli indirim daha yeni başlamıştı hatta etiketler bile daha ayarlanmamıştı indirimleri kasada yaptılar mesela 16 tllik tişörtü 8 liraya aldım çok güzel oğluma 5.99 dan tişört aldım bisürü şeyler aldım anlaycan indirim şubatın 15ine kadar :dance:

Özellikle beyaz eşya veya elektronik alışverişi söz konusu olduğunda insertbak.com dan indirimleri ve kampanyalı ürünleri görebilirsiniz. Hatta elektronik konusunda erkeklere tavsiye verip şaşırtabilirsiniz :)

kızlar wenice'de 3 al 1 öde kampanyası var
oğluma çok güzel ciciler aldım
tavsiye ederim

Sana güzel bir haberim var. Artık sevdiğimiz markaları %70’e varan indirimlerle satın alabileceğimiz özel bir alışveriş kulübümüz var. Üç gün süren özel kampanyalardan yararlanmak için bu davetiyeyi kabul edip üye olmalısın. Üyelik ücretsiz ve sadece davet edilenlere özel. Bu sayede herkesin ulaşamayacağı ayrıcalıklı bir alanda alışveriş yapma imkanın oluyor.
Markafoni için referans gösterin *ggursoy86@windowslive.com*
Keyifli alışverişler

markafoni.com'da Sana güzel bir haberim var. Artık sevdiğimiz markaları %70’e varan indirimlerle satın alabileceğimiz özel bir alışveriş kulübümüz var. Üç gün süren özel kampanyalardan yararlanmak için bu davetiyeyi kabul edip üye olmalısın. Üyelik ücretsiz ve sadece davet edilenlere özel. Bu sayede herkesin ulaşamayacağı ayrıcalıklı bir alanda alışveriş yapma imkanın oluyor.
Markafoni için referans gösterin *ggursoy86@windowslive.com*
Keyifli alışverişler

izmirde canım ama ist da da var google dan ararsan ist daki mağazalarını görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…