Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo ii bari gitmemiştim ben de üzülüyodum %50 yi kaçırdım diye
%50 indirime girmemiş daha dimi?şu zaradan ucuz bişey alalım bi kere de yaa:) hep kazıklanıyoruz hep kazıklanıyoruz bıktım usandım artık:)
%50 indirime girmemiş daha dimi?
bir de kızlar adidasta indirim vardı..%25...adidas hiç %50 indirim yapmıyor değil mi beğendiğim bir ayakkabı var şimdi alsam mı beklesem mi acep?
okiş aldım gitti saol canım...valla canım bence de adidas %50 yapmaz, %25 çok iyi bi fırsat, kaçırma değerlendir derim.. zaraya da daha gitmedim duyguludeniz söyledi varmış indirim ama %50 değilmiş onu bliyorum..
eğer klasik parçalar alıcaksan mesela sizin aldığınız gibi eşofman falan alıcaksan onlardan indirimli almak mantıklı, ama aklında bi model varsa %50 indirime zaten kalmaz, kalsa da onu indirim kapsamına sokmazlar. ben bi kere boyner'de %50 indirim görmüştüm adidas ürünlerinde onda da numaralar zaten tükenmişti ve doğru düzgün model yoktu başka da görmedim. yani adidas olsun da çamurdan olsun modelin önemi yok demiş olsaydı bekle biraz daha derdim ama bi model varsa aklında daha fazla beklemesin, tükenir. adidas zaten her sezon koleksiyon yeniliyor ünlülerle işbirliği yaparak onlara model tasarlatıyor falan.
yani kızlar nasıl olsa ayakkabıyı alınca giymek için bahara kadar beklicem yani acilen almama gerek yok da tekrar indirim yapıcaksa bekliyim biraz öyle alim diyorum..aklımda belli bir model de yok..canım adidas satışı yapan mağazalarda herşeyi bulmak mümkün ben indirimin son günü gitmişm bir sürüv tişört vs. ayakkabı vardı ama niyetim eşofman almaktı ondan pek ilgilenmedim hatta ben 36 bedenim ama 38 beden aldım eşofmanı bebek falan olduğunda rahat giyerim diye izmirde birçok yerde buldum yani sende boyner yerine spor kıyafetleri satan magazalara bak tatlım eminim bulursun sevgiler