• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

ben bugun gittim zara ya ama % 50 göremedim indiirm şöyleydi 79 luk bir kazak 59 a inmiş % 50 yoktu yani

şu zaradan ucuz bişey alalım bi kere de yaa:) hep kazıklanıyoruz hep kazıklanıyoruz bıktım usandım artık:)

şu zaradan ucuz bişey alalım bi kere de yaa:) hep kazıklanıyoruz hep kazıklanıyoruz bıktım usandım artık:)
%50 indirime girmemiş daha dimi?

bir de kızlar adidasta indirim vardı..%25...adidas hiç %50 indirim yapmıyor değil mi beğendiğim bir ayakkabı var şimdi alsam mı beklesem mi acep?

yok %50 olmaz adidasta
ama via port outlet ya da istinye park footlockers'ta bazen %50 oluyor son kalan ürünler

zara %50ye varan indirim yazmıştım zaten.çok az sayıda ürün %50ye varmış.ama hala çok pahalı her şey:(

%50 indirime girmemiş daha dimi?

bir de kızlar adidasta indirim vardı..%25...adidas hiç %50 indirim yapmıyor değil mi beğendiğim bir ayakkabı var şimdi alsam mı beklesem mi acep?

valla canım bence de adidas %50 yapmaz, %25 çok iyi bi fırsat, kaçırma değerlendir derim.. zaraya da daha gitmedim duyguludeniz söyledi varmış indirim ama %50 değilmiş onu bliyorum..

zara ve zara grubu yani bershka pull bearda ayrıca nine west park bravo....ve nicelerinde %50 indirim var....

olutyor kızlar % 50 adidasta eylül başı eşime ve kendime % 50 indirimden eşofman aldım ikisini bir eşofman fiyatına aldım şubat ortası yada mart başı gibi başlar % 50 indirim adidasta ben izmirde barçın spor dan almıştım

eğer klasik parçalar alıcaksan mesela sizin aldığınız gibi eşofman falan alıcaksan onlardan indirimli almak mantıklı, ama aklında bi model varsa %50 indirime zaten kalmaz, kalsa da onu indirim kapsamına sokmazlar. ben bi kere boyner'de %50 indirim görmüştüm adidas ürünlerinde onda da numaralar zaten tükenmişti ve doğru düzgün model yoktu başka da görmedim. yani adidas olsun da çamurdan olsun modelin önemi yok demiş olsaydı bekle biraz daha derdim ama bi model varsa aklında daha fazla beklemesin, tükenir. adidas zaten her sezon koleksiyon yeniliyor ünlülerle işbirliği yaparak onlara model tasarlatıyor falan.

zara indirimi fiyasko 60 liralık ürün 50 liraya düşmüştü %50 değil yani.

eğer klasik parçalar alıcaksan mesela sizin aldığınız gibi eşofman falan alıcaksan onlardan indirimli almak mantıklı, ama aklında bi model varsa %50 indirime zaten kalmaz, kalsa da onu indirim kapsamına sokmazlar. ben bi kere boyner'de %50 indirim görmüştüm adidas ürünlerinde onda da numaralar zaten tükenmişti ve doğru düzgün model yoktu başka da görmedim. yani adidas olsun da çamurdan olsun modelin önemi yok demiş olsaydı bekle biraz daha derdim ama bi model varsa aklında daha fazla beklemesin, tükenir. adidas zaten her sezon koleksiyon yeniliyor ünlülerle işbirliği yaparak onlara model tasarlatıyor falan.

canım adidas satışı yapan mağazalarda herşeyi bulmak mümkün ben indirimin son günü gitmişm bir sürüv tişört vs. ayakkabı vardı ama niyetim eşofman almaktı ondan pek ilgilenmedim hatta ben 36 bedenim ama 38 beden aldım eşofmanı bebek falan olduğunda rahat giyerim diye izmirde birçok yerde buldum yani sende boyner yerine spor kıyafetleri satan magazalara bak tatlım eminim bulursun sevgiler

bende dün koşa koşa gittim zaraya sabahın köründe öyle aman aman bi indirim yok almadım biraz daha bekleyeceğim

canım adidas satışı yapan mağazalarda herşeyi bulmak mümkün ben indirimin son günü gitmişm bir sürüv tişört vs. ayakkabı vardı ama niyetim eşofman almaktı ondan pek ilgilenmedim hatta ben 36 bedenim ama 38 beden aldım eşofmanı bebek falan olduğunda rahat giyerim diye izmirde birçok yerde buldum yani sende boyner yerine spor kıyafetleri satan magazalara bak tatlım eminim bulursun sevgiler
yani kızlar nasıl olsa ayakkabıyı alınca giymek için bahara kadar beklicem yani acilen almama gerek yok da tekrar indirim yapıcaksa bekliyim biraz öyle alim diyorum..aklımda belli bir model de yok..

kızlar e-bebek.com da anne adayının günlüğü 0,01 TL .istanbul için 6 tl ,diğer şehirler için 9 tl kargo ücreti var sadece .ben hemen aldım :))) kaçırmayın derim kaydirigubbakcemile5

kızlar mont kaban ternckot olabılır o tarz bısey almak ıstıyorum coton outlete gıden var mı fıyatlar nasıl netten baktım katolog goremedım

Back