Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

Kızlar bayrampaşa mavi jeans hafta sonları panayır günleri yapıyor.. Harika ürünler çok çok ucuza.. Ben tanesi 12,50 tl den 2 kot aldım. ınanamazsınız her gören çok beğeniyor ve markaya bakıp fiyatı duyunca dalga mı geçiyorsun diyorlar kaydirigubbakcemile3 Kaliteli ve ucuz giyimin adresi bayrampaşa.. LTB, COLıNS, RODı; COLLEZıONE, ZEN&ZEN, LEVıS, BENETTON, LOFT hepsinin outlet mağazaları var. Ve hepsi %50 %60 %70 arası indirimlerle satıyorlar... Bilginize opuyorumnanaktan

bayrampaşanın neresinde bu mağazalar canım?ben bayrampaşada akvaryum alışveriş merkezini ve spor tesisini biliyorum tarif edermisin lütfen?

orası nere,
adres verirsen bakarız tatlım.

Vergi dairesini biliyorsanız oradalar... Akvaryuma da çok yakın. Vergi dairesinin oradan levis yada mavi jeansı sorun herkes bilir zaten. Yol boyu dizilmiş bütün mağazalar.. Gerçekten tavsiye ederim muhakkak bakın yerimseniben

sezon sonu olduğu için her yer ucuzladı şimdi. şimdiden gelecek yaza alışveriş yapmak lazım.

kısslarrrrrrrrrrr, zeytinburnu olivium da her salı salı pazarı yapıyorlar.
Mağazalar bazı ürünlerini mağazanın önüne çıkarıyor daha ucuza satıyorlarrrrrrr,
bilginizeeeeeeeeeeeeeee.

body shop' da bir alana aynı ürünün ikincisi hediye . peaccoks'da süper indirim var muhteşem iç çamaşırı takımları 15.lira ve süper bir kemer aldımkaydirigubbakcemile2 hemde çok komik bir rakama 3 lirayazemuszemusve dehşet güzel ayakkabılar var hepsi süper indirimde kaçırmayın derim

canım body shopta aynı ürün olması şart mı yau ..bide bu peaccoks a baktım netten tr de yok sanırım canım ya..ne kadr uygun fiyata almışsın sen güle güle tak tatlım

ıstanbul 212 bana bayağı uygun geldi bu bayram alışverişimi ordan yapıcağım..

MANGODA resmen heşeyde %50 indirim var kızlar ama ben cepadaki mangoda pek bişey bırakmadım sanırım=)

kızlar OLAY da hediye kampanyası olacakmış.25-26-27 aralık tarihinde.farklı marka bitmiş anti-aging krem şişesini götürüyosunuz yerine orjinal boy olay total7 bakım kremi veriyolarmış.sitesine girip bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…