• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerde çalışabilirim, nasıl başvurabilirim?

seda58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
133
0
116
Konya
arkadaşlar düz lise mezunuyum 61. küsüratlı bişeyler aldım ama şimdi napıcam nereye başvurucam nası başvurucam hiçbişey bilmşorum nolur yardımcı olun nerelerde çalışabilirim nası başvurabilirim hiçbişey bilmiorum :50::59:

teşekkür ederim cnm ama nerden takip edicem bi düz lise olarak hangi göreve atanabilirim bilmiorum:50:

arkadaşlar düz lise mezunuyum 61. küsüratlı bişeyler aldım ama şimdi napıcam nereye başvurucam nası başvurucam hiçbişey bilmşorum nolur yardımcı olun nerelerde çalışabilirim nası başvurabilirim hiçbişey bilmiorum :50::59:

düz memurluklara başvurabilirsin. ama alım 600 kişi falan olacakmış diye okudum. umudunu kırmak istemem ama istediğin gibi olmayabilir cnm...

61 puan çok düşük canım ,bu yıl olmayabılır..

bı kac yer alııyor ama sınır 70 ..

bende şifermi öğrenemedim deli olcam ya arkadaşlar yardımcı olun nerden nasıl öğrenizem şu şifreyi.

ilgilenen arakadaşlara çok teşekkür ederim hiç çalışmadım bu sene öyle girdi bide sınavda bi karın ağrısı tuttu atıp atıp fırladım sınavdan daha rezil bi puan bekliodum o yüzden bu puana bakış açımda böyle oldu :1: şifreyi bi liseye gidip 2 lira ücret karşılığı alıosun cnm tc kimlik numaranla bide aday şifresi çıktı vermedikleri şifreyi istiolar :51:

duyduğuma göre tercihler 24 ocak ile 2 şubat arasındaymış ösym sitesine bak istersen orda yazıyordur

Arkadaslar bende hic birsey bilmiyorum
yurt disinda okudum universteyi simdi denklik almak uzereyim bir yandan stye bir yandanda kpss ye hazirlanmak istiyorum. ogretmenlik mezunuyum kpss'nin devlet okullarinda calismak icin gerekli oldugundan baska hic bir sey bilmiyorum.
varmi ogretmen arkadaslar yardimci olabilecek.

Arkadaslar bende hic birsey bilmiyorum
yurt disinda okudum universteyi simdi denklik almak uzereyim bir yandan stye bir yandanda kpss ye hazirlanmak istiyorum. ogretmenlik mezunuyum kpss'nin devlet okullarinda calismak icin gerekli oldugundan baska hic bir sey bilmiyorum.
varmi ogretmen arkadaslar yardimci olabilecek.

pek bişey bilmene gerek yok aslında o bildiğin şey yeterli
devlet okulları için kpss önemli devlet sana kpss den 75 al diyosa sen 85 almak zorundasın belki o zaman ataman olur mezun çok alım az ö yüzden en iyisi olmak zorundasın
ne mezunusun mezun olduğun branşa göre değişir durumlar

kızlar ben acil cevaplarınızı bekliyorum kpss lisans atamalarıyla ilgili hiçbirşey bilmiyorum..

şimdi bilg. işletmenliği sertifikası diyor, o bende yok ama lisansta q-basic diye bir program görmüştük, o proglramlama dersi transcriptimde var,o işime yarar mı ?

sonra derecelerndirme nasıl ? yani derecelendirmede 8 mi iyidir yoksa
5 mi ? rakam arttıkça derecelendirme iyileşiyor mu ? maaş mı artıyor bu derecelendirmeler konusunda da yardımcı olabilirseniz sevinirim..

bir de kazanırsak, mülakata mı giricez, ondan sonra mı belli olucak asıl kazanıp kazanmadığımız ?her tercihde mülakat oluyor mu ?

Back