Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
getirden söyleyin ped almak yasak değil marketede gidebilirsinizarkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
"Kıctaki bez" ayrıntısı ile birde trendyol marketten bakin ...arkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
5 markete gittim 5inde de jelatin gibi şeyler vardı sordum yasak dedilerOlurmu oyle şey şimdi yeni geldim marketten ped yasak değil olamazda zaten
ya yok yasak falan değil genelgeyi gidip gösterin netten açıp ya da direk polisi arayınyasak değil mi? marketleri gördünüz mü? yaşadığım bölgede tüm ped reyonlarını iplerle kapatmışlar bazılarını jelatinlemisler
Ped almanın yasak olduğunu da nereden çıkardınız?arkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
:))) bebek gibi geziyorum"Kıcınızdaki bez" ayrıntısı ile birde trendyol marketten bakin ...![]()
Sizinkilr olayı yanlış anlamış biraz benceyasak değil mi? marketleri gördünüz mü? yaşadığım bölgede tüm ped reyonlarını iplerle kapatmışlar bazılarını jelatinlemisler
gittiğim marketlerden ve çalışanların söylediklerinden, sonra İnternete baktım tek değilmişimPed almanın yasak olduğunu da nereden çıkardınız?