• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereden giyinsem

Elifahmet12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
3
6
1
32
Daha 3 aylık hamile olmama rağmen göbişim almış başını gidiyor :))) e haliyle kıyafetlerim göbişim yüzünden sıkmaya başladı bile. :(( tesettürlü bir taze anne adayı olarak nereden giyinebilirim hangi sitelerden alışveriş yapabilirim tecrübeli anne adaylarının önerilerini bekliyorum :)))

Lcw hamile kıyafetleri oldukça rahat ve uygun fiyatlı.
Pantolon ve üst kiyafetlerini rahatca alabilirsiniz sonucta 3.4 ay giyeceksiniz.
Pantolon pacalari biraz gereksiz bol oluyor onu fark ettim ama onuda terziyle halledersiniz ;)

Daha 3 aylık hamile olmama rağmen göbişim almış başını gidiyor :))) e haliyle kıyafetlerim göbişim yüzünden sıkmaya başladı bile. :KK43:( tesettürlü bir taze anne adayı olarak nereden giyinebilirim hangi sitelerden alışveriş yapabilirim tecrübeli anne adaylarının önerilerini bekliyorum :)))
Canım eğer imkanın varsa uzun bol elbiseler al. Pantolon bir süre sonra boğuyor seni. Annem tesettürlü ve son üç aydır kıyafetlerine dadanmış durumdayım. Hamile kıyafetleri nadir giyiyorum. Giydiklerm de waikiki. Sefa mervede güzel elbiseler var bak istersen.

Bende 5 aylik hamileyim benimde tavsiyem bol ve uzun üstler al altına tayt gibi biseyler giy en rahati öyle bence

Back