Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim gecmis olsun oncelikle ne yapman gerek bilemiyorum cunku ben nisanli olmama ragmen kayinvalidem ve saz arkadaslari beni ezmeye calisiyor simdiden ustelik nisanlim bana destek degil allah yardimcin olsun
Nişanlın sana şimdi destek degulse evlenunce bunun ıkı katını dusun öyle karar ver evlenmeye sonra buraya yazma evlenince eşim arkamda degıl diye Allah korusun. Ah bu ana kuzusu erkekler nefret ediyoruz sizlerden
Sen kaynanayı görümceyi kenara bırak eşinin senden bi beklentisi yok gerisini boşver. Kıymetini bil eşin yanında sen ailenin yanına gittiğinde annemlere de uğrayacaksın diye diretmiyor, onlarda kalmadın diye seninle kavga etmiyor. Bırak ne halleri varsa görsünler he sen hasta olduğun halde senden hizmet mi bekliyorlar beklesin dursunlar, sen hazırlamayınca kahvaltı yapmıyorlarmış bırak yapmasınlar acıkınca öyle bir kalkıp yerler ki. Eşin sana şunu da yapabilirdi, çok hasta olduğun yatak döşek yattığın halde kalk anneme kardeşime yemek hazırla hizmet et diyedebilirdi o zaman emin ol daha çok zoruna giderdi. O yüzden takma kafana rahat ol
arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkğr ederim.. tek düşündüğüm benim bu konuda telafi edemeyeceğim bir hata varmıydı? bununda cevabını yorumlar sayesinde aldım içim şimdi biraaz daha rahat...
Karsisinda kusan , hasta bir insana el kizi olsa acir ilgi gosterir bakarim be. Bu ne tas kalplilik ? Bir de hizmet beklemismis, siz hizmetci misiniz bu insanlara ne istiyorsa kendi pisirip zikkimlansin.
Anlamıyorum böyle yapan kv leri. O anne değil mi, çocuk bakmadı mı,başkasının evladı diye gelinleri hor görmek niye. Sen elinden geleni yapmışsın arkadaşım o yüzden sonuna kadar için rahat olsn ne mutlu ki sana eşin senin yanında..