• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket nerede tanıştınız

eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız

• Ankete Katılan
    401

niltol

...İŞTE BEN...
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.049
1
116
40
eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız??????????

kursda bilgisayar kursunda ikimizde o programı biliyorduk sırf belgemiz olsun diye gitmişdik derse hiç katılmayıp aramaızda konuşarak kaynaşdık ve dogum günümde 'sana takılan olursa benim erkek arkadaşım var dersin' dedi

bende tabi şaşırdım kimmiş dedim
'benim' dedi yani biraz emir vaki bi çıkma teklifi oldu
iyikide öle olmuş
çok mutluyuz allaha şükür

bende tabi şaşırdım kimmiş dedim
'benim' dedi yani biraz emir vaki bi çıkma teklifi oldu
iyikide öle olmuş
çok mutluyuz allaha şükür

Canım Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve nazarlardan korusun...:nazar:

üniversite son sınıftayken ben arkadaşın vasıtasıyla tanıştı...aynı masada oturduk...sonra 6 ay boyunca bir daha konuşmadık...bir iki karşılşma hariç...ilk gördüğüm anda beğenmiştim çok hemde çok...mezun olmama bir ay varken görüşmeye başladık...bir yıl sonra nişan, sonra evlilik...4.5 yıl oldu evleneli ve çok mutluyuz...Rabbime şükrediyorum hep...birde bebiimiz olursa

gemideeee :))))))
yemekteee:)))))))
tüm ailcek beraberdik onlar muhabbet ederkene :)))) ben eşime tutuldummm
japon yatıştıcısı gibiii
bidada bırakmadıım :)))))))

biz serviste tanıştık,ayrı işyerlerindeydik ama aynı servisle gidiyorduk,hatta ben tam o ilk kez binecekken servise yüzüne kapıyı kapatmıştım yanlışlıkla o anlamamış tabi uyuz olmuş :dilcikar:; sonra aşık olmuş :asigim:

niltolcum ben erkek arkadaşımla ,
benim numaram erkek arkadaşımın telefonunda farklı bir isimle kayıt edilmiş oda merak edip aramış öyle 2 sene boyunca telde konuştuk sengözlerimebaksanab birbirimizi çok merak edip bir yerde buluştuk öyle aşık olduk anlıcağın :bbo:

yolda.........daha doğrusu eşim beni yolda görüp oracıkta aşık oluvermiş..arkamdan beni eve kadar takip etmiş,daha sonra takiplerin ardı arkası kesilmemiş..bi arkadaş aracılığı ile önce ağbimle sonrada benimle tanıştı.. anlıycan 7 ay sonra çıkmaya başladık..

Back