• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede ölçtürebilirim?

Etrafınızdaki insanlar ölçer en güzel:KK53:

Ortak ya :D :D
X bak hohluyorum koku var mı desin hahaha :D :D

Canım diş ipi ile dişlerini temizle sonra fırçala zaten diş macunlar mentol kokulu olduğu ve diş ipi diş arasındaki artıkları yok ettiği için midende bir sorun yoksa koku kalmayacaktır .

İçin rahat emiyorsa doktora gidene kadar fısfıs İsmailin fısfısından al :D :D :D

diş ipinin kokması normal. koklama :KK53:

günde 2 kez fırçala her akşam diş ipi yap. şu ağız fışkırtmalı su makineleri var diş aralarını da temizliyor bende var baya etkili, içine ağız bakım suyu da koyuyorsun, günde 1 kez yaparsan baya iyi temizliyor araları.

en az senede 1 diş hekimine muayene ol, belki diş taşları oluşmuştur onlar da koku yapıyordur.

diş ipinin kokması normal. koklama :KK53:

günde 2 kez fırçala her akşam diş ipi yap. şu ağız fışkırtmalı su makineleri var diş aralarını da temizliyor bende var baya etkili, içine ağız bakım suyu da koyuyorsun, günde 1 kez yaparsan baya iyi temizliyor araları.

en az senede 1 diş hekimine muayene ol, belki diş taşları oluşmuştur onlar da koku yapıyordur.

Şu makineyi hiç duymamıştım, nasıl bir şey o? Tarifini yazınca sebil çıkıyor :)

Icten gelen bir rahatsiikta koku yapar teyzemde vardi bi rahatsizligindan oldugunu solemisti bademcikte bulgur gibi biriken iltihapta koku yapar disler de yapar dili temizlemesnz de yapar yani bir cok sebebi var

Ortak ya :KK70: :KK70:
X bak hohluyorum koku var mı desin hahaha :KK70: :KK70:

Canım diş ipi ile dişlerini temizle sonra fırçala zaten diş macunlar mentol kokulu olduğu ve diş ipi diş arasındaki artıkları yok ettiği için midende bir sorun yoksa koku kalmayacaktır .

İçin rahat emiyorsa doktora gidene kadar fısfıs İsmailin fısfısından al :KK70: :KK70: :KK70:
Ayy ne yazmışım öyle ben ortak:KK53:sende yaladın demi:KK70:
Konu sahibi tartar varsa iptede koku yapar

Back