nazar_boncuguu
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 13 Kasım 2016
- 62
- 59
- 3
- 33
- Konu Sahibi nazar_boncuguu
-
Bileginizi neden yalayip kokluyorsunuz önce bunu ogrensek?
Bileginizi neden yalayip kokluyorsunuz önce bunu ogrensek?
Ağız kokusu dilinizden mi geliyor sanıyorsunuz? Yalamakla ne ilgisi var ki? Ben şokAğız kokusunun geleneksel ölçüm şekli çünkü
Ağız kokusu dilinizden mi geliyor sanıyorsunuz? Yalamakla ne ilgisi var ki? Ben şok
Ağız kokusunun geleneksel ölçüm şekli çünkü
Çok ilginç. Geleneklerimizde olan bir şeyi daha yeni öğrendim ;!
Siz bence her google'ladığınıza inanmayınYahu hiç mi duymadınız, bileğin iç kısmı yalanır kuruduktan sonra koklanır. İnanmayan googlelasın
Siz bence her google'ladığınıza inanmayınAğız kokusunun farklı farklı sebepleri vardır ve bir yerlerinizi yalayarak anlayamazsınız...
Gereksiz ukalalık? Kim bileğini yalarsa yalasın kokar. Bu ağız kokusunu anlamanın bir yolu değil. Hangi diş doktoru bunu önerdi merak ettim. Hem ağız kokusunu ölçen hastane falan demişsin , bir diş doktoruna gidip danışabilirsin bunu. En basitinden.Ben google'a inanmıyorum canım, diş doktorlarına inanıyorum. Ve onlar bir taraflarımızı değil ama bileğimizin içini yalamamızı söylüyorlar.
Rica ederim gereksiz ukalalıklar ve kendince şirinlikler yapacaklar yazmasın, bu konuda bilgisi olan yazsın. Teşekkürler.
Gereksiz ukalalık? Kim bileğini yalarsa yalasın kokar. Bu ağız kokusunu anlamanın bir yolu değil. Hangi diş doktoru bunu önerdi merak ettim. Hem ağız kokusunu ölçen hastane falan demişsin , bir diş doktoruna gidip danışabilirsin bunu. En basitinden.
Ölçüm yapan hastane sormuşsun, diş hekimlerine görün dedim ben de :) Baktım da sonuç sıfırSanane yahu? İster buradan sorarım ister diş hekimine giderim. Aç bak google a hangi diş hekimi önermiş. Çattık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?