• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede ölçtürebilirim?

nazar_boncuguu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
62
59
3
33
Arkadaşlar bileği yalayıp kuruduktan sonra kokladığımda bir koku yok, ama diş ipi ya da kürdanla aynı şeyi denersem evet var. Ağız kokusunu ölçen hastane ya da bir ürün var mı?

Her insanin zaman zaman agiz kokusu olur.
Olsa da olmasa da insanlara hohlayarak konusulmadigi surece problem olmaz.
Sinir olurum nefesini vere vere konusanlara.
Ayrica olculdugunu sanmiyorum.

Siz bence her google'ladığınıza inanmayın :KK45: Ağız kokusunun farklı farklı sebepleri vardır ve bir yerlerinizi yalayarak anlayamazsınız...

Ben google'a inanmıyorum canım, diş doktorlarına inanıyorum. Ve onlar bir taraflarımızı değil ama bileğimizin içini yalamamızı söylüyorlar.

Rica ederim gereksiz ukalalıklar ve kendince şirinlikler yapacaklar yazmasın, bu konuda bilgisi olan yazsın. Teşekkürler.

Ben google'a inanmıyorum canım, diş doktorlarına inanıyorum. Ve onlar bir taraflarımızı değil ama bileğimizin içini yalamamızı söylüyorlar.

Rica ederim gereksiz ukalalıklar ve kendince şirinlikler yapacaklar yazmasın, bu konuda bilgisi olan yazsın. Teşekkürler.
Gereksiz ukalalık? Kim bileğini yalarsa yalasın kokar. Bu ağız kokusunu anlamanın bir yolu değil. Hangi diş doktoru bunu önerdi merak ettim. Hem ağız kokusunu ölçen hastane falan demişsin , bir diş doktoruna gidip danışabilirsin bunu. En basitinden.

Benim bildiğim bileğinizi yalayıp biraz kuruduktan sonra kokladığınızda koku varsa ağız kokusu probleminiz vardır, yoksa koku probleminiz yoktur. Ben de böyle duymuştum, onun dışında ölçülür mü bilmiyorum. Diş muayenesi yaptırdığınızda da kokuyor mu kokmuyor mu hekim söyler zaten.

Elbet biri söylerdi ya da rica edin hohlayin kesin cozum.. başka türlü bilmiyorum nasıl bilinir.. size gelmez kokusu burun alışık olur çünkü.. Dış doktorunuz da söyleyebilir rahatlıkla..

Gereksiz ukalalık? Kim bileğini yalarsa yalasın kokar. Bu ağız kokusunu anlamanın bir yolu değil. Hangi diş doktoru bunu önerdi merak ettim. Hem ağız kokusunu ölçen hastane falan demişsin , bir diş doktoruna gidip danışabilirsin bunu. En basitinden.

Sanane yahu? İster buradan sorarım ister diş hekimine giderim. Aç bak google a hangi diş hekimi önermiş. Çattık valla

Diş arasında kalan yemeklerden koku gelmesi normal, ama diş ipini düzenli kullanırsan bir süre sonra koku kalmıyor, tecrubeyle sabit. Ama gitmezse dişin ölmüş olabilir. Benim dolgulu dişim vardı, çürük içeri ilerlemiş, diş ölmüş, hiç agrım yoktu ama dişten koku geliyordu. Bir süre o şekilde yaşadım malesef sonra yandaki diş agrıyınca dişçiye gittim, ikisine de kanal tedavisi yapıldı, koku kalmadı. Dişim agrıyor diyip diş doktoruna gidebilirsin.

Back