Şampuan ve Saç Kremleri nerebileceiniz sa kremi var m ?

kızlar dün gliss aldım bu sabah uyguladım saçıma gerçekten aradığım yumuşaklığı verdi bana..şimdi diğer ürünlerinide almayı düşünüyorum..fiyatlarıda çok uygun ..4.5m ytl ye aldım saçkremini..teresanıda çok merak ettim ama o pahaıydı.20 ytl civarındaydı o yüzden glissi denemek istedim..tavsiye ederim kızlar.....sweetcim sağol canım önerin için......

rica ederim cnm işe yaradığına sevindim a.s.

arkadaşlar ben dfn garlı saç bakım kremi kullanıyorum.doğal.defneli.harika kokuyor.ve en önemlisi saçı parlak ve gür yapıyor.öneririm

bak canım bende senin gibi çok saç kremi denedim.hatta saydıklarının hepsini denedim ama dediğin gibi hiç memnun kalmadım.şu anda pantene kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım mükemmel bir şekilde yumuşuyor gerçekten.birde saçın ne renkse ona göre olanını al benim saçım siyah ben koyu saçlar için olanını aldım çok memnunum inanki.kesinlikle tavsiye ederim.a.s

bim'de satılan A plus marka saç kremi çok güzel..güçlendirici bakım olanını kullanıyorum ben..

canım ben elseve şampiyon ve kremını kullnıyorum çok ama çok memnunum. saçım hacımlı dalgaçlı dahada ortaya çıkarıyo. ben elseve mor rengını tavsıye ederim :)

Pantene onarici bakim sac kremi
Dove koparak dokulmeye karsi sac kremi
Elidorun sari. Mor ve pembe sac kremleri
Ipek mor sac kremini kullandim

Eeen iyi gelen dove oldu. Pantanede cok iyiydi. Elidorda yalnizca sariyi begendim. Ipek begenmedim

Hi birde komili zeytinyagliyi kullandim. Yikandiktan kuruduktan bir kac saat icin cok iyi ama sonrasinda kurutuyor gibiydi

MERHABA BEN AMWAY UZMANIYIM
AMWAYİN SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİNDE HİÇ BİR SSEKİLDE KATKI MADDESİ YOKTUR,İSTERSEN BU LİNKTEN İNCELEYEBİLİRSİN

xxxxx bu linkten AMWAY ÜRÜNLERİNİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
İSTEDİĞİNİZ ÜRÜN SİPARİŞİNİ VERDİĞİNİZDE EVİNİZE KADAR TESLİMAT GERÇEŞLEŞTİRİLEBİLİR .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…