Şampuan ve Saç Kremleri nerebileceiniz sa kremi var m ?

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
kızlar yeni saç kremi almam lazım .şuana kadar bir çok saç kremi kullandım ipek elidor dove gibi fakat hiç birinden memnun kalmadım..hiç biri aradığım yumuşaklığı sağlamadı..saçları yumuşacık yapabilcek bir saç kremine çok acil ihtiyacım var..önerebileceğiniz saç kremi varmı?

canımcım ben şu an saç kremi kullanmıyorum..aslında kullanmak da doğru değilmiş...hepsi silikon vesaire gibi saça zarar veren ve çabuk yağlandırmasını sağlayan maddeler içeriyor...
ama nispeten daha doğal ve yumuşatan bir saç kremi ismi verebilirim...tresan mesela..

ayrıca şampuanına kutusunun içine 1 yemek kaşığı bal katıp her kullanım öncesi çalkalaman da iyi gelicektir...ama bal ağda gibi koyu kıvamlı olmasın..su gibi akışkan olsun ki hem saça yapışmaz hem şampuana daha iyi karışır :) elektriklenme yatıştırmasına ve parlatmaya iyi çözüm oluyor :) ayrıca şampuanın sertliğini de kırıyor...

Son düzenleme:
kesinlikle saçlara krem kullanmak gerekiyor bunun aksi yanlış bilgilerdir internette de araştırabilirsiniz heryerde saç kremi kullanmanın saçlara zarardan çok fayda sağladığı doğrultusunda..
ben gliss'in saç kremini öneririm benim saçlarıma çok iyi geldi yumuşacık yaptı saçlarımı bi dene istersen. banyodan sonra saçta bıraktığı koku da çok hoş :)

ayrı aytrı teşekkür ederim hepinize kızlar..şimdi ben hangisini alacağımı şaşırdım :) saçlarım çok kuru acaba hangisi daha çok nemlendirip yumuşatıyor? nekadar çok bilmediğm saç kremi markası varmış vallahi çok sağolun kızlar ya...güneşim zararlı bile olsa ben saçlarıma saç kremi kullanmadan banyodan çıkarsam birdaha onları kesinlikle açamam canım :)) sağol bitanem önerin için :)

tresan kullanmıştım ben o iyiydi canım..onda silikon gibi abuk subuk şeyler de yok..ve en az diğerleri kadar yumuşatıyor :)

canım netten araştırdım bu glisside bi sıvı saç kremi var birde normal saç kremi var sen hangisi kullanıyorsun hangisi daha iyi acaba?

güneş canım fiyuatı nekadar ben netten araştırdım 15 ytl filan yazıyor du sen nekadara alşıyorsun?

güneş peki yıpranmış ve boyasız saçlara uygun mu
canım ben kullandığımda benim de saçım boyalı ve yıpranmıştı..
ama şuna dikkat etmekte yarar var...üstünde de yazıyor saç diplerine uygulamak saç diplerinin yağlanmasına neden olabilir diye uyarmışlar...
diplere sürmediğim takdirde istediğin yumuşaklığı bulacağını sanıyorum..

ben kullandığım şampuana da 1 yemek kaşığı bal kattım ve her kullanımda çalkalayıp öyle kullanıyorum...şampuan ballı olunca balsız haline göre farkediyor baya...elektriklenme baya azaldı ve saçları daha parlatıyor...ama bal koyu kıvamlılardan değil sıvı gibi akışkanlardan olursa şampuana daha homojen karışır

canım netten araştırdım bu glisside bi sıvı saç kremi var birde normal saç kremi var sen hangisi kullanıyorsun hangisi daha iyi acaba?
normal saç kremi cnm. diğeri (sprey şeklinde olan fısfıslı) de çok iyi gliss'in bütün ürünleri çok kaliteli.. ben şuan gliss'in kahverengi şampuanını, saç kremini, banyodan sonra da fısfıslı sıvı saç kremini uyguluorum saçlarıma ve yumuşacık mis gibi oluo tavsiye ederim a.s.

avon denız mınralleri özlü sac bakım kremını kullanıyorum şampuandan sonra sürülüp 15 dk bekleteliyo ve yararını da qoruyorum ben tavsıye ederım

kıvılcım, birde ipeğin sarı saç kremini dene. benim saçım röfleli. şampuanını ve saç kremini kullanıyorum. çok memnunum.

Hacı şakir, ipek, dove kullandım ama hiçbirisi hobby kadar yumuşak yapmadı.
Ben hobby kullanıyorum, çok etkili, ayrıca saç kremi mutlaka kullanılmalı ama kulağın bitti yere kadar, diplere değmemeli....
Sevgiler.....

tresan ın saç kremi şu anlamda mantıklı silikon yok daha doğal o yuzden de dökme oranı daha az diplere değdirmesek bile durularken tararken değiyor maddeler
saç kreminin hiçbir besleyici onarıcı özelliği yokmuş sadece yumuşatma ve görüntü amaçlı

swewtcim sağol canım nette baya araştırdım glissi yorumlar genelde çok iyi yarın bakıcam bugün alıcaktım ama çarşıya inmeye üşendim :)
okypetecim canım ipek çok kullandım ben ama çok döküyor saçlarımı ipek o yüzden vazgeçtim..aşk kırıntısı hobyy de kullandım canım hatta şuan aynen duruyor .. elimde ondan başka saç kremi kalmadı şuan o yüzden mecbur bu aralar onunla idare ediyorum ama ondan da pek memnun kalmadım dediğim gibi okadar çok marka denedim ki hepside ya aşırı döktü yada yeter,nce yumuşatmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…