Gidince ordaki duruma göre o onu ayarlar zatn ben şuan için napim bilmiyorumeşinle bi ev ayarlamak en mantıklısı
Haklısın acı ama gerçek..Ben olsam mecbursam kayınvalideyi seçerim. Bence kendi aileniz daha korkunç.
Başka kiralık ev yok mu koskoca ülkede?
kısa süreli babaanenizde kalsanız çok uzun sürmezse bu ev tutma meselesi sanırım aynı şehirdesiniz doğru anladıysamGidince ordaki duruma göre o onu ayarlar zatn ben şuan için napim bilmiyorum
Kocanla gitmen daha mantikli esyalarinizi dagitmayin kendinizle goturun benceSuan icin o da orda neyle karsilasacagini bilmiyor gidince belli olacak. Şuan icin gittiginde ben nereye gidicem onu bilmiorum
Sana yeni bir ev tutun , temiz bir semtte orda kal. Gebeliğinden agirlasirsan yıne kayınvalidenler diğer saydığın yerlerden daha mantıklı duruyor.Dayisigilin evi. Cikmamizi istiyorlar
Siz kayınvalıdeye geçersenizHaklısın acı ama gerçek..
Hayır. Ama başta böyle sorunlar yoktu. Bekcilige basvurmustu bir kaç aya aciklanacakti. Pazarda calisiyordu o zmnlar. 4 ayligina girdik dayisigilin evine. Snra kira teklif ettik istemediler kendini toplayana kdr otur dediler simdi evlerine geçmek istiyolar doğal olarak. Ama esim gdincebn bilmiyorym napacagimi. Eşim ailemin yannda kal diyor.ben kalmak istemiyorum sinir strese cok sokuyolar uzak kalmak istiyorumEsinizle zorla mi evlendirdiler sizi (ciddi soruyorum)?
Sizi anlıyorum yaşadıklarınız zor fakat bu hayatı siz seçtiniz.. insanlar size işe girin çalışın dediklerinde çalışamam çıtırlığım elimden gider tarzı cevaplarınızı unutmadım.. tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz. Cikmazin icindeyim bu hayati ben secmedim
Etmeee....Erkeklerle konuşup haftada bin lira kazandıran uygulama ne cidden çok merak ettim
Babannemle evet.ayni yerdeyim yakın bana. Evlenmeden oncede zaten onun evinde kalioduk o bakti büyüttü anne baba yoktu basimizda.kısa süreli babaanenizde kalsanız çok uzun sürmezse bu ev tutma meselesi sanırım aynı şehirdesiniz doğru anladıysam
İkiz bebekler ile 32. Haftaya kadar yemeği yapacak durumdaydım. 26. Haftaya kadar da çalıştım üstelik pandemi olmasa 30. Haftaya kadar da çalışırdım. İşe gitmeyecek çok rahat kendini idare eder. Tabi gebeliği riskli değilseAklınız varsa sığıntı gibi kimsenin yanında yaşamayın! Böyle evlilik olmaz. Daha 11 haftalık hamilesiniz, görende karnınız burnunuzda sanır . Eşiniz yalnız kalmanıza alışmalı.insanın evi gibisi mi var.
Çıtır ve çalışmayan sana da merhaba...
Cnm eşim ilk ay para alamiycak. Dogal olarak kardeslerimden idare edicem. Büyük kardesim sinir hastasi onunla cok zor. Bbmlada konusmuyorum yaptıklarından dolayi. Cikmazin icindeyim bu hayati ben secmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?