Nerde kalcagimi bilmiyorum

Esinizle zorla mi evlendirdiler sizi (ciddi soruyorum)?
Hayır. Ama başta böyle sorunlar yoktu. Bekcilige basvurmustu bir kaç aya aciklanacakti. Pazarda calisiyordu o zmnlar. 4 ayligina girdik dayisigilin evine. Snra kira teklif ettik istemediler kendini toplayana kdr otur dediler simdi evlerine geçmek istiyolar doğal olarak. Ama esim gdincebn bilmiyorym napacagimi. Eşim ailemin yannda kal diyor.ben kalmak istemiyorum sinir strese cok sokuyolar uzak kalmak istiyorum

. Cikmazin icindeyim bu hayati ben secmedim
Sizi anlıyorum yaşadıklarınız zor fakat bu hayatı siz seçtiniz.. insanlar size işe girin çalışın dediklerinde çalışamam çıtırlığım elimden gider tarzı cevaplarınızı unutmadım.. tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz

Evlisiniz, hamilesiniz, kocanız var ama kalacak yeriniz yok. Onun yanında mı dursam bunun yanında mı :/
Evlenmeseydiniz ya bu ne saçma olay.
Allah bilir yaş 21-22. İnsanın yaşayacak evi olmadan neden evlenir, üstüne hamile kalır? Bir de sığıntı gibi kalacak yer arıyorsunuz nasıl gururunuza yediriyorsunuz bunu?

Mesajlarınızdan yola çıkarak en mantıklısı babaanne geliyor.

Kabul ederse zaten yapılacak şey temizlik yemek eğer bakıma muhtaç değilse.

Konuşmakta fayda var.

Eğer KV.nizin üst katına yerleşirseniz imkan varsa bile eşiniz sizi yanına almaz, yeni ev kiralamaz.

Bu durum da tek mantıklı yer kv de yanı gibi duruyor. 6 ay dişinizi sıkıp doğum yapacaksınız o sürede eşiniz eğitimi tamamlayıp evi tutacak siz de evinize gideceksiniz. Asker olacağı için sürekli tayininiz çıkar, bulunduğunuz il de ikamet etme şansınız yok. Diğer seçenekler bana hiç mantıklı gelmedi. Eşiniz biraz ailesine karşı otoritesini koysa zaten size birşey diyemezler yani iş eşiniz de bitiyor

kısa süreli babaanenizde kalsanız çok uzun sürmezse bu ev tutma meselesi sanırım aynı şehirdesiniz doğru anladıysam
Babannemle evet.ayni yerdeyim yakın bana. Evlenmeden oncede zaten onun evinde kalioduk o bakti büyüttü anne baba yoktu basimizda.

İkiz bebekler ile 32. Haftaya kadar yemeği yapacak durumdaydım. 26. Haftaya kadar da çalıştım üstelik pandemi olmasa 30. Haftaya kadar da çalışırdım. İşe gitmeyecek çok rahat kendini idare eder. Tabi gebeliği riskli değilse

Benim bildiğim jandarma uzman erbaş en az 6 bin tl alıyor o parayla rahat bir eve çıkabilirsiniz.. Eşiniz sizi yalnız bırakmaktan mı çekiniyor acaba hamile diye? hamilesiniz stres altında olmamanız gerek kendinize dikkat edin

Cnm eşim ilk ay para alamiycak. Dogal olarak kardeslerimden idare edicem. Büyük kardesim sinir hastasi onunla cok zor. Bbmlada konusmuyorum yaptıklarından dolayi. Cikmazin icindeyim bu hayati ben secmedim

Esinin bakis acisi cok yanlis. Gidecek yeri cok diye hamile kadinin evi kapatilmaz.
1 ay maas almayinca idare edecek kenarda 2 3 kurus, dugunden kalma 1 2 ceyreginiz yok mu?
Yoksa da esinize israr edin. Taksitli nakit avans bile cekse aradaki bu ayi döndürüp maasi baglaninca hayatiniza mini bi taksitle devam edebilirsiniz diye dusunuyorum. Veya 2 3 bin lira borc alabilirsiniz etrafinizda biri varsa.

Adam 1 ay maas almayacak diye ev dagitmak mantikli bir cozum degil. Bebek gelecek, sizin basit de olsa, kucuk de olsa bir yuva ayarlamaniz lazim. Esinize israrci olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…