Dayisigilin evi. Cikmamizi istiyorlarNiye evinizi dağıtıyorsunuz? Oturun evinizde.
Bu o meşhur ev mi?Dayisigilin evi. Cikmamizi istiyorlar
Elbette düşündüm fakat ev dayilarinin ve cikmamizi istiyorlar evlerini istiorlar. Evde yalniz kalmama zaten esim musaade etmez gebe oldugum icin yanmda biri olsun isterEşiniz bu konuda ne düşünüyor?
Evde yalnız kalmayı neden düşünmüyorsunuz?
Babanne ile ilgili durum diğerlerine nazaran daha mantıklı gibi görünsede de gebelik öyle günlük gülistanlık bir dönem olmayabilir yaşlı birine bakım gerekir sizin de dinlenmeniz bunları da düşündünüz mü?
Başka kiralık ev yok mu koskoca ülkede?Dayisigilin evi. Cikmamizi istiyorlar
O konuyu hiç açmaBaşka kiralık ev yok mu koskoca ülkede?
Maddi durum mu yok? İlk ay maaşını almaya başlayacak zaten. Güzelde maaşı vardır eşinizin . Uygun fiyatlı bir ev tutamıyor mu Yani?Dayisigilin evi. Cikmamizi istiyorlar
Egitime gidiyor canım beni nsl götürsünEşinle neden gidemiyorsun ?
Ve ev neden dağıtılıyor ?
Eşinle git madem..Tutsun 1 ev,br kaç parça eşya..En azından huzurun olur.
Hamile olunca ne oluyormuş da yalnız kalamıyorsunuz?Elbette düşündüm fakat ev dayilarinin ve cikmamizi istiyorlar evlerini istiorlar. Evde yalniz kalmama zaten esim musaade etmez gebe oldugum icin yanmda biri olsun ister
O konuyu hiç açma
daha önce sayfalarca konuşuldu
Evi öyle kabul et
Asla başka ev olamıyor yaşadıkları yerde o z
Suan icin o da orda neyle karsilasacagini bilmiyor gidince belli olacak. Şuan icin gittiginde ben nereye gidicem onu bilmiorumMaddi durum mu yok? İlk ay maaşını almaya başlayacak zaten. Güzelde maaşı vardır eşinizin . Uygun fiyatlı bir ev tutamıyor mu Yani?
Suan icin o da orda neyle karsilasacagini bilmiyor gidince belli olacak. Şuan icin gittiginde ben nereye gidicem onu bilmiorum
Sizin için de en mantıklısı kayınvalideye gitmek bana göreSuan icin o da orda neyle karsilasacagini bilmiyor gidince belli olacak. Şuan icin gittiginde ben nereye gidicem onu bilmiorum
Ona gidince bakacak ztn ev tutabilme durumu olursa tutar. Gttigi gibi ben napicm onu blmiyorumMaddi durum mu yok? İlk ay maaşını almaya başlayacak zaten. Güzelde maaşı vardır eşinizin . Uygun fiyatlı bir ev tutamıyor mu Yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?