Sivilceli Ciltler Neostrata ile sivilcelerime bye bye:)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Nevincee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
327
17
merhaba kizlar,

yaklasik üc haftadir neostrata aha 15 plus losyon kullaniyorum. benim cildim gözenekli, sivilceli ve lekeli bir cilt tipi. Neostrata ya baslamadan evvel, cildimde iri gözenekler, cene ve burun etrafinda siyah noktalarim ve yanaklarimda iri sivilceler vardi. ayrica cildim yagli ve ayni zamanda icten kurudur.

almanyada bir forumda kesfettim bu kremi, iri gözenekelre ve silvilcelere cok iyi geldigini yaziyordu. eczaneye gittim bende aldim bu kremi. ilk 2 hafta sadece aksmalari sürün yaziyordu ve öyle yaptim, iki hafta sonra da sabah aksam kullanmaya basladim. forumda , kullanan baska bir bayan, ilk iki hafta icinde cildimin kötülesebilecegini, ama cildin altindaki yag birikimin yüzeye ciktigi icin böyle oldugunu, sonrasinda düzelecegini söylemisti.

Gercekten de öyle oldu, ikinci haftaya girdigimde, sivilcelerim daha cok cikti. Ayni haftanin sonunda düzelme de basladi. sidmi ücüncü haftamdayim ve cildim inanilmaz degisti. yaglanmasi normale döndü herseyden önce ve bir isilti var cildimde. gözenekelrim henüz tam kaybolmus degil, ama gözle görülür sekilde kücülme var, Ayrica yanakalrimdaki tüm sivilceler kayboldu. siyah noktalarimda da epey azalma var kizlar. Pakette, sonuclarin 2 ay sonra ( sabah aksam kullanildiginda) cok net bir bicimde alindigini, ve cildin ayrica kolajen üretip yenilendigini de yaziyor. sabah aksam halen kullaniyorum. cildim cok sorunlu oldugu icin gercekten zorlugunu biliyorum. Neostratayi benim gibi cilt tipi olanlar mutlaka denesin, harika bisey. 3. haftada gözle görülür sekilde etkisini gösterdi.

ayrica yüzümü temizlemek icin Bioderma kullaniyorum. Nemlendirici olarak ta garnier BB krem kullaniyorum.

tavsiye ederim kizlar mutlaka, öpüldünüzz

yaşım 33 ve nerdeyse 20 yıldır sivilcelerimle uğraşıyorum,bıktım usandım.Roaccutane dahil hemen herşeyi kullandım.Hem ilaç hem doğal yöntemler.Ama nafile,illet bir şey maalesef.Yaklaşık 10 gündür ben de neostrata kullanıyorum,tam sivilcelerim arttı,bu da işe yaramayacak diyecektim ki,2.haftada artar yazmışsın.Sevindim biraz.Akşam sürüyorum,sabah da retinol krem kullanıyorum.Bakalım ne olacak

baslarda benimde sivilce artmisti canim, inatla devam ettim. gercekten ise yariyor, sen hangisini kullaniyorsun? benim kullandigim losyon, bunun birde jel olani var, o daha kuvvetli.

retinol kremi olarak hangisini kullaniyorsun?

ben 15 aha kremini kullanıyorum.Retinol zaten kremin adı,içeriğinde retinol olan herhangi bir krem değil yani.Roaccutane içeriği gibi yoğun miktarda A vitamini içeren etkili bir krem(miş)

kızlar bunu fiyatı 110.5 tl yazıyor gözlerime inanamadım .sizde mi bu fiyata aldınız?

canim ben 32 euro ya aldim, asagi yukari 75 tl yapiyor. off cok pahalliymis orda ya ama 400 ml var icinde, cok az bir miktar yeterli oluyor, yani bayagi bir süre gider o sise, sabah aksam kullansan bile.

ben bu kremsiz bir hayat düsünemiyorum artik, faydasi gercekten müthis, hic sivilce kalmadi. yanaklarimda özellikle dügüm gibi kabarikliklar oluyordu, hepsi söndü

Ayrica retinol krem de kullaniliyorsa gündüzleri günes kremi de kullanmak gerekiyor, haberiniz olsun

Ben roaccutane tedavim sonrasında doktor kontrolünde kullanıyorum.
2 aydır düzenli olarak kullanıyorum. Ama ben leke tedavisi için başladığımdan acnelye ile birlikte kullanıyorum.
İlk 2 ay Pazartesi - Çarşamba - Cuma akşamları acnelyse krem.
acnelyse kullanmadığım günlerde Neostrata Gel Plus 15 AHA (Bir çeşit meyve asiti)
Güneş kremi kullanmak şart. Ben gene doktorumun önerdiği yağ içermeyen +50 faktörlü güneş koruyucu kullanıyorum.
Dünden beride doktorum kullanma şeklini değiştirdi.
Artık her akşam acnelyse sürcem, yaklaşık 3 saat sonra gül suyu ile silcem üzerine neostrata sürcem.
Onun üzerine istersem nemlendirici sürebilirmişim.
Ben internetten siparişle aldım. Fiyatı evet baya yüksek.
Ama kullanıyorum napalım kurtulmuşken şu sivilcelerden ve izlerden tümden kurtulalım.

sabah inceledim biraz aynada, yogun sivilce olan sol yanagimda hafif bir pullanma var, en cok orada vardi sivilce. Tekrar cikmadi, ama o bölgede su an pullanma var, bakalim nolacak

cildine ne yaptin düzelmis bayagi diyor tanidiklarim

gelismeleri yazicam daha

Yazmamissiniz amaa gunes kremi kullaniyor musunuz? Aha iceren urunler cildi hafif soydugu icin yanlarinda mutlaka gunes kremi kullanilmali yoksaa cilt lekeleriyle ugrasmaniz gerekebilir ilerde .

evet kullaniyorum, La roche posay 50 faktörlü günes kremi kullaniyordum yaz kis, simdi vihy ye gectim, o cildi uzun süre mat tutuyor, faktörü 50. Haklisin canim, bu ürünleri kullanirken günes kremi kullanmak sart

bu ürünü kullandım, çok kötü diyemem. acnemax diye içinde çay ağacı yağı özü bulunan bir ürün aldım geçenler. 3-4 saatlik kısa bir sürede etkisini gösteriyor. şimdilik çok memnun kaldım. yine yazıcam...

Arkadaşlar bende kullanıyorum ama yüzümde hala sivilce var.ben yüz yıkama köpüğü ve yüz görünümü düzleştir krem aldım ama yüzümde hiç bir değişiklik yok.ben internetten sipariş ettim sahte olma olasılığı var mi acaba? 2 hafta oldu düzenli kullanıyorum.

merhaba bu ürünü ben de merak ediyordum lekelere etkisi oldu mu ?

denemediğim ürün dökmediğim para kalmadı bu yolda. bunu da denesem mi diyorum sonra vazgeçiyorum :18:

gece bunu kullanıp gündüz ne kullandınız? cildim yağlı benim, güneş kremleriyle de parıl parıl hiç sevmediğim bir görüntü oluşuyor. ne yapsam ki :26:

merhaba benim cildim de yağlı bu ürünü alırsam şunu da kullanmayı düşünüyorum ben yağlı ciltlere uygun bi ürünmüş jel şeklinde La Roche Posay Anthelios Dry Touch Gel Cream SPF 50+ | 43,12 TL

Son düzenleme:
hamilton güneş kremi de çok öneriliyor bu ürünle birlikte. fiyat bu yazdığınızla aynı hemen hemen.
ama çok kararsızım. bıktım bu ürünlere dünya para döküp sonuç alamamaktan :18:

Selam Sos ben seba med 50 faktör güneş kremi kullanıyorum hem yüzümü beyazlattı hem sivilcelerimi azalttı

Selam Sos ben seba med 50 faktör güneş kremi kullanıyorum hem yüzümü beyazlattı hem sivilcelerimi azalttı

onu ben de kullandım canım ama çok yağlı geldi parım parım parladım :18: arkadaşıma verdim ben de onu.

Merhaba ben bir aydır bu ürünü kullanıyorum.
Önceleri bende hassasiyet yapmadı iki hafta byunca yanma, batma hiçbirşey hissetmedim.
Ama, burun ve alın bölgemde sivilceler çıktı ki hiç çıkmazdı oralarda.
Yine bu bölgelerde hala devam eden parlama ve aşırı yağ oluştu. Diğer yandan gözeneklerim hiç olmadığı kadar açık şu anda.
Ki benim cildim gözeneksizdir.
Ama, olumlu olarak çenemde her dönem çıkan sivilcelerim bu ay çıkmadılar.
bende aşırı bir parlama ve gözenek açılması oldu siz ise gözenekleri küçülttü demişsiniz.
Kullanmaya devam edeceğim ama, burnuma sürmeden devam edeceğim çünkü aşırı yağlandı dengelenmesi lazım bi dönem.
Siz de böyle bi etkisi oldu mu ilk ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…