Sivilceli Ciltler Neostrata ile sivilcelerime bye bye:)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba ben bir aydır bu ürünü kullanıyorum.
Önceleri bende hassasiyet yapmadı iki hafta byunca yanma, batma hiçbirşey hissetmedim.
Ama, burun ve alın bölgemde sivilceler çıktı ki hiç çıkmazdı oralarda.
Yine bu bölgelerde hala devam eden parlama ve aşırı yağ oluştu. Diğer yandan gözeneklerim hiç olmadığı kadar açık şu anda.
Ki benim cildim gözeneksizdir.
Ama, olumlu olarak çenemde her dönem çıkan sivilcelerim bu ay çıkmadılar.
bende aşırı bir parlama ve gözenek açılması oldu siz ise gözenekleri küçülttü demişsiniz.
Kullanmaya devam edeceğim ama, burnuma sürmeden devam edeceğim çünkü aşırı yağlandı dengelenmesi lazım bi dönem.
Siz de böyle bi etkisi oldu mu ilk ay?

cilt tipiniz nedir? ben de denemeyi düşünüyorum da bu ürünü.
genel olarak memnunsunuz anladığım kadarıyla

neostrata aha 15 plus ve hamilton mat güneş kremi siparişini verdim bekliyorum. bunlar da işe yaramazsa yüzümü sadece suyla yıkayacağım artık :KK14:

arkadaşlar ürünü nasıl kullanıyorsunuz? :26: nemli cilde mi yoksa kuru cilde mi uyguluyorsunuz? herhangi bir açıklama yok da ürünün üstünde

yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. ilk hafta günde tek sefer uyguladım sonra 2 ye çıkardım.
ha ne değişti derseniz, hiçbir şey!
öyle bariz ya da onu bırakın bariz olmayan bir fark da yok.
artık sabahları sürmeyeceğim cildimi kurutmaya başladı.krem yerine bio-oil kullanmayı düşünüyorum.

bir de böyle pahalı ürünler alacaksanız birilerinin tavsiyesiyle almayın. yani bir uzmana görünün, gerekirse testler yaptırın. her cilt farklı tepki veriyor sonuçta.buradaki ve internetteki diğer yorumlara bakarak aldım ve şu anda verdiğim paraya acıyorum :18:

yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. ilk hafta günde tek sefer uyguladım sonra 2 ye çıkardım.
ha ne değişti derseniz, hiçbir şey!
öyle bariz ya da onu bırakın bariz olmayan bir fark da yok.
artık sabahları sürmeyeceğim cildimi kurutmaya başladı.krem yerine bio-oil kullanmayı düşünüyorum.

bir de böyle pahalı ürünler alacaksanız birilerinin tavsiyesiyle almayın. yani bir uzmana görünün, gerekirse testler yaptırın. her cilt farklı tepki veriyor sonuçta.buradaki ve internetteki diğer yorumlara bakarak aldım ve şu anda verdiğim paraya acıyorum :18:

bilgilendirdiğin için teşekkürler :nazar: cilt yapın nedir ürünü tavsiye eden kişinin karmaydı sanırım ben de almakta kararsızım hala, bio oil kullanmıştım bu arada sivilce yapmıştı bende cilt tipim yağlı

Son düzenleme:
bilgilendirdiğin için teşekkürler :nazar: cilt yapın nedir ürünü tavsiye eden kişinin karmaydı sanırım ben de almakta kararsızım hala, bio oil kullanmıştım bu arada sivilce yapmıştı bende cilt tipim yağlı

rica ederim :KK31: benim de yağlı. karma- yağlı arası çok fark olduğunu sanmıyorum yani bence karmaya iyi geliyorsa yağlıya haydi haydi iyi gelir diye düşünüyorum:KK23: bir cilde iyi gelen hepsine iyi gelecek diye bir şey yok ne yazık ki deneme yanılmayla bulacağız maalesef.

bio oili çok düzenli kullanamıyorum. genelde akşamları. günde 2 kez kullanılması yazıyor ama uyamıyorum maalesef. o yüzden onun hakkında net bir şey söyleyemeyeceğim.

neostrata plus losyonum ve hamilton güneş kremini çok az kullandıktan sonra bıraktım. denemek isteyen olursa ikisini 100 tl ye verebilirim.

X