nenebin cicilerine bakarmısınızz :) :)

ayy tatlm bnde aynı şeyi dert edirom :( çatal yok :( inş çıkarırlar die umutla bekliorm :) bizde de düğün tarihi yok ya acelem de yok öle bebek adımlarıyla ilerliomm :) :) ama ewime die düşünüp alınca çookk mutlu oluorz ya o yetio heralde :) :)

evet canım ya çok büyük keyif hele ki ufak ufak aldıklarının birbirleriyle uyum içinde bir ev oluşturmaya başladığını gördükçe daha keyifli oluyor . çatal çatala uygun tabak tabağa uygun örtü ona uygun masa :16: Bi ara baya takmıştım çokoprensle biz habire alıyorduk bakıyorduk şimdi bi durulduk ama çok keyifli gerçekten. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

aldıkların çok güzel güle güle kullan canım ufak ufak başlıyor:9: zaten sonra bir bakmışsın ev almıyo :9: valla ben de ufak ufak alma aşamasındayım henüz de gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum

Valla çeyiz hevesini bi kerede tadına vardın mı devamı geliyor.Bir eksiği giderdikçe diğerine el atmak istiyorsun:23:
Bende şuanda kendimden çok evim için birşeyler aldığımda çok mutlu oluyorum.
Durmaksızın araştırma ve alışveriş halindeyim:9:
farkettimm :D :D hepimz alışweriş delisi olcazz :) :1: amaa ewimizee alıorzz yaa süperr oluo çokk büyük bi heycan we mutluluk :52:

evet canım ya çok büyük keyif hele ki ufak ufak aldıklarının birbirleriyle uyum içinde bir ev oluşturmaya başladığını gördükçe daha keyifli oluyor . çatal çatala uygun tabak tabağa uygun örtü ona uygun masa :16: Bi ara baya takmıştım çokoprensle biz habire alıyorduk bakıyorduk şimdi bi durulduk ama çok keyifli gerçekten. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

aminnnnn inş hepimizie :) bnde habire bakınıorm :) hatta 1-2 gün içinde mudoya gitcem belki bulurum çatalları :D

aldıkların çok güzel güle güle kullan canım ufak ufak başlıyor:9: zaten sonra bir bakmışsın ev almıyo :9: valla ben de ufak ufak alma aşamasındayım henüz de gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum

ayy teşekkür ederimm canmm :) inş ewimide paylaşmak nasip olur :) daha yolun başındayım ama hewesleniorm işte :D:9:

Güzel bi başlangıç olmuş cicilerin çok hoş maşallah güzel günlerde kullanırsın inşallah

Back
X