nenebin cicilerine bakarmısınızz :) :)

nenepb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
112
0
26
Ankara
açsam mı açmasam mıı, yapsam mı yapmasam mı die düşünürken daha fazla dayanamadım kızlarr :) benm cicilerime de bakın bakalm beğenecekmisiniz? öncelikle belirteyim öğrenci harçlığıyla almaya çalışıorm biçok şeyi :( ondan çok beklentiniz olmasınn :) şimdiden teşekkür ederim maşallah demeyi de unutmayalım olur muu :) :17::nazar:

$MAG_2597832.webp mudo çatal bıçak setim :)
$imagesBXG5QO7K.webp merinos battaniyem :)
$untitled.webp kek kalıplarım tantitoni
$untitled.webp tantitoni köpek şeklinde tutucağm tabikii pembesii :)
$untitled.webp tantitoni dream serisi tepsim en büyüğünü aldım sewlimle güzel çaylar için :)
$untitled.webp ikea tepsim :) ilk ikea ganimetim ;)
$untitled.webp büyük parçalardan Kütahya porselen kahwaltı takımım :)
çay bardaklarım ( günlük)

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
güle güle kullan canım inşallah. yavaş yavaş birikecek işte ben de senin gibi daha düğün tarihimiz falan yok ortada ama çok hoşuma giden bişi olursa alıyorum atıyorum ortaya . Aday hazır tarih yok :16: Aldıklarımız ilerde bizi rahatlatacak öyle düşün. herşeyin çok güzel mudodan aldığın çatal bıçak takımının benzeri ve puantiyelisini de ben aldım günlük için 12 kişilik ama tatlı çatalı yok en büyük derdim o mudo çıkarsa da alsam :)

Canım benim aldıklarının hepsi çok hoş, güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun :16:

ayy tatlm bnde aynı şeyi dert edirom :( çatal yok :( inş çıkarırlar die umutla bekliorm :) bizde de düğün tarihi yok ya acelem de yok öle bebek adımlarıyla ilerliomm :) :) ama ewime die düşünüp alınca çookk mutlu oluorz ya o yetio heralde :) :)
güle güle kullan canım inşallah. yavaş yavaş birikecek işte ben de senin gibi daha düğün tarihimiz falan yok ortada ama çok hoşuma giden bişi olursa alıyorum atıyorum ortaya . Aday hazır tarih yok :16: Aldıklarımız ilerde bizi rahatlatacak öyle düşün. herşeyin çok güzel mudodan aldığın çatal bıçak takımının benzeri ve puantiyelisini de ben aldım günlük için 12 kişilik ama tatlı çatalı yok en büyük derdim o mudo çıkarsa da alsam :)

war canmm :) nişan yapıldı düğün belirsiz :D malum atanmadan düğün olmuo :) bnde ozamana kadar biraz biraz alayım die uğraşıorm işte :) güzel düşüncelerin için teşekkür ederim
Bence de gayet güzel ilerliyosun sanırım görünürde bir aday var :)

gelcekkk gelcekk :) yemeden içmeden kesip çeyiz alcam :D hep sizin yüzünüzdeennnn :P heweslendiriosunuz beni :1:

Valla çeyiz hevesini bi kerede tadına vardın mı devamı geliyor.Bir eksiği giderdikçe diğerine el atmak istiyorsun:23:
Bende şuanda kendimden çok evim için birşeyler aldığımda çok mutlu oluyorum.
Durmaksızın araştırma ve alışveriş halindeyim:9:

Back
X