Cilt Bakımı Ürünleri Nemlendirici önerileri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
S

seaeye

Ziyaretçi
arkadaslar 19 yasındayım yuuzm için nemlendirici alıcam ama ne alacağımhakkında enufak bi fikrim yok :KK43: sizin kullanıp memnun kaldıgınız markalar hangsi hangisini önerirsinz??

merhaba. ben md formulations kullanıyorum, iyi bi marka ama pahalı. 30 ml nemlendirici 115 lira ama baya gidiyo. bir de awe cemre adlı bi mağaza var, bitkisel ürünler fln. orda üzüm çekirdeği kremi yapmışlar adam çok bahsetti, o da 120 lira gibi bişeydi. onun da iyi olduğunu düşünüyorum..md'de de bitkisel içerik var baya, 11 tane antioksidan var içinde. diğeri zaten bitkisel tamamen. adam bana bir kavanoz krem yapmak için yüzlerce kg üzüm kullandıklarını söylemişti. cilt tipin ve fiyat aralığın hakkında bilgi verirsen belki daha yardımcı olurum :)

Eklentiler

• $ADVANCED-HYDRATING-COMPLEX-GEL.jpg
    $ADVANCED-HYDRATING-COMPLEX-GEL.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 111
  • $BDF1BC8839B388416A15A0DFc.jpg
    $BDF1BC8839B388416A15A0DFc.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 118
canım bu yaşta pahalı kozmetik ürünler kullanıp cildini mahvetme. en iyisi eczaneden exipial hdyro al onu kullan her cilde uygun ve zararsız. doktorlar öneriyor zaten ve reçeteye yazdırılıyorda.

laroche kulalnıyorum çok memnunum aksamda bebakla nemlendiriyorum.....

kesinlikle ve kesinlikle lancome pure focus mükemmelin ötesinde bi yüz nemlendiricisi
yağ içermiyo artı bebek gibi oluyo cildin gün boyu nemlendiriyo süper süper

kesinlikle ve kesinlikle lancome pure focus mükemmelin ötesinde bi yüz nemlendiricisi
yağ içermiyo artı bebek gibi oluyo cildin gün boyu nemlendiriyo süper süper

pure focus bahsettigin krem fiyatı ne kdar acaba eczanelerde mi satılıyor????

ben marka vermek istemiyorum çünkü herşey her yüze iyi gelmez
ama sizlere tavsiyem AHA ( meyve özleri) içeren nemlendiriciler alın.bu nemlendiriciler
cildi besler ,promlemli cildi onarır ve nemlendirir

X