• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu NEM in EVİ:)salonu yemek odası ve yatak odası hazır:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
cnm benim çok güzeller güle güle kullan renkleri çok uyumlu olmuş herşeyin opuyorumnanaktan

cnm benim çok güzeller güle güle kullan renkleri çok uyumlu olmuş herşeyin opuyorumnanaktan

cnm datlum teşekür ederim:) gelin adaylarıyız nede olsa yeni eşyalar hep güzel olur zaten:)seninde eminim hepsi güzeldir:)agız tadıyla sende kulan cnm bnm:)

herşey çok güzel olacak gibi görünüyor balımmopuyorumnanaktan
inşaallah o günleri de görürüz:asigim:
şimdiden kolay gelsin, mutluluklara.s.

herşey çok güzel olacak gibi görünüyor balımmopuyorumnanaktan
inşaallah o günleri de görürüz:asigim:
şimdiden kolay gelsin, mutluluklara.s.

inş cnm ya güzel olurrrr onun için ugralıyorum abaklım sonuc nsl olcak:)her hafta bşyler geliyor eve:)gecen gün perdeleirm geldi iki odanınki henuz bitmemiş:)haftaya halılarım orta sehpalarım mutfak masam falan gelcek:)diger hafta çeyizim gitcek:)ondan sonrada düğün var zaten son hali olsada bi reism çekip sizlerle paylaşsam begenecekmisiniz acaba yorumlarınız merak ediyorum begenilmeyen yanlarınıda söylersiniz ona göre düzeltirim:)nede olsa dışarıdan bakmakla sürekli içinde olmak çok farklı oluyora.s.

inş cnm ya güzel olurrrr onun için ugralıyorum abaklım sonuc nsl olcak:)her hafta bşyler geliyor eve:)gecen gün perdeleirm geldi iki odanınki henuz bitmemiş:)haftaya halılarım orta sehpalarım mutfak masam falan gelcek:)diger hafta çeyizim gitcek:)ondan sonrada düğün var zaten son hali olsada bi reism çekip sizlerle paylaşsam begenecekmisiniz acaba yorumlarınız merak ediyorum begenilmeyen yanlarınıda söylersiniz ona göre düzeltirim:)nede olsa dışarıdan bakmakla sürekli içinde olmak çok farklı oluyora.s.
canım benim ya :1hug: nasıl da içten yazmışsın:asigim:
herşey olacağına varıyor inan
yeter ki ağız tadıyla kullanmak nasip olsun bunlar tatlı sıkıntılar

görsellikten çok kullanışlı olmasına önem vermen çok iyi fikir
ama görsellik olarak da çok süper olacağı şimdiden bellisüprizzzzz
şunu şunu beğendim diyemiyorum çünkü hepsini çok beğendimvereliniortak
herşey çok güzel ve uyumlu olacak gibi görünüyor zevkini tarzını beğendimolumunekankayizsmile eksik hiç bir zaman bitmez be canım:umursamaz: sen takma bunlara vereliniortak

canım benim ya :1hug: nasıl da içten yazmışsın:asigim:
herşey olacağına varıyor inan
yeter ki ağız tadıyla kullanmak nasip olsun bunlar tatlı sıkıntılar

görsellikten çok kullanışlı olmasına önem vermen çok iyi fikir
ama görsellik olarak da çok süper olacağı şimdiden bellisüprizzzzz
şunu şunu beğendim diyemiyorum çünkü hepsini çok beğendimvereliniortak
herşey çok güzel ve uyumlu olacak gibi görünüyor zevkini tarzını beğendimolumunekankayizsmile eksik hiç bir zaman bitmez be canım:umursamaz: sen takma bunlara vereliniortak

cnmmmmm oturma odamın perdesi geldi çok güzle oldu ama salonun perdesinde gözümü rahatsız eden bşy var ama neresi rahatsız ediyor bulamadım:)fazla cam var belkide ondan acaip geldi gözüme:):)bi ay sornasını göreyimde inşş bitsin bu işler:)güzel ama yorucu malesef:)daha demin haberlere baktım düğünden bi gün sonra balayına giden bi çiftten gelin ölmüş üzüldümm baktım kafamı boş şyler için yoruyorum allahım saglık sıhat huzur versin herşey yoluna girer:)Dedigin gibi eksik hiç bitmiyor:)kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
gule gule kullan cnm begendm bende hepside gusel yemek odan ayrı bi gusel cunku beyazzz:lepi: yatak odanda ole salon takımında kısacası hepsi gusel :) bencede bunlar bos seyler herseyden onemlisi saglık mutluluk sewdignle birlıkte olunca hiç bişiyin onemi olmuo..ama işte bizler yinede takıoruz yani anca bole seyleri okuyunca duyunca anlıoruz gereksiz yere sıkıntıya grdigimzi opuyorumnanaktan

güle güle kullan canım..bende oturma odasındaki koltuklarını çok beğendim özellikle..
birde tabloların benimkinden :))süper olucaktır,son halinide merakle bekliyorum

Back
X