• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu NEM in EVİ:)salonu yemek odası ve yatak odası hazır:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
kıslar evimin eşyalarını aldım bi kaçı evime yerleşti ama çok eksik olanlar var henuz eve gelmedii..aldıklarımın resmini ekledim halılar perdeler ve aksesuarlar geldiginde yeniden ekliycem makinam iyi çekmedigi için bulanık ve renkleri güzle çıkmamış ama anlaşılıyor:)
oturma odam ve salonumum koltukları fermuarları yastıkları oturma yerleri yaslanma yerleri falan fermuarlı aldım zeölikle çıkartıp yıkamak için:)
misafirim çok olacagından oturma odamdaki iki büyük koltuk açılıp yatak oluyor..
yemek odasını beyaz aldım çünkü tozu belli etmiyor annemin evinde siyahtı yemek odası ve toz almaktan bıkmıştım:)
görsellikten çok kullanışşlı olmasına önem verdim kıslar sonradan niye aldım diyip pişman olmamak için:)halı ve perdelerimi çok begenbrek aldım güneşlikler çok içime sinmedi ama:)1 ay sonra düğünüm ve hemen bitsin istiyorum herşeyin:)
1 ay sonra herşey yerleşmiş olcak son halinide çekip ekliycem inş:)
salonum:)

oturma odam:)

yatak odam:)

canımm harika görünüyooo güzel günlerde kullanın inşallah tatlışım bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmopuyorumnanaktan

çok güzelmiş eviniz güle güle oturun
teşekür ederim cnm benm begenmene sevindim darısı ve en güzeli sizlere olsun inş:)

çok güzel canım güle güle kullan
sgl cnmmmmmmmmmmm inş agız datıyla kullanırım:)

canımm harika görünüyooo güzel günlerde kullanın inşallah tatlışım bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmopuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaaaaaa begenmene sevindim tatlımmm bi herşey yerleşsede görsem çok yorucu işlerkaydirigubbakcemile3

çok modern zevkle seçilmiş heralde...ben beğendim güle güle otur

nemcimmmm bebeğimm herşeylerin çok güsellll :nazar: Rabbim hayırlısıyla kullanmak nasip etsinnnn işallah darısı başımızaaa :Saruboceq:

bu arada yemek odan rapsodidenmi bilmiyorumkismile

çok modern zevkle seçilmiş heralde...ben beğendim güle güle otur

teşekür edeirm cnmmmm çok gezdik valal mobilyaları almak için:)
şimdii çok desenliler moda aslında ama düz renklerin hiç bi zaman modasının gececegine inanmıyorum tüm mobilyalarım sade düz renk hep:)şimdilik çok begeniyorummm artık mobilyacıların yanından gecerken bakmıyorum çünkü hergün yeni bşy çıkıyorkaydirigubbakcemile3

nemcimmmm bebeğimm herşeylerin çok güsellll :nazar: Rabbim hayırlısıyla kullanmak nasip etsinnnn işallah darısı başımızaaa :Saruboceq:

bu arada yemek odan rapsodidenmi bilmiyorumkismile

ayy cnm begendin demiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyytalalhım herkesin gönlüne göre versin seninde düğününe çok yok yazın başlarsınız almayaaaaaklinialirimsmileyemek odam ve salonum takımdı zaten bozmadan aldık ikisinide EV-VE den aldık:)

yemek odana bayıldım canım çok güzeller güle güle kullan inş mutlu mesutboshayallersmile

nemcim cok güzel esyalarin zevklisin belli sahibi güzel olunca evide ona uymak zorunda dimi ama:)
allah agiz tadinla oturmayi nasip etsin tatlimbayanssulusmile

canım hepside çok güzel
mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
koltuklarına hayran kaldım kahverengi olan :)))

nem canım benim her zamanki gibi zevkini ev eşyalarının seçiminde de ortaya koymussun :) bir ömür boyu mutlu olman dileklerimle :) <3 Ç:nazar:

süper olmuş hepsi canım, mutlu günlerde kullanmanı dilerim, krem koltuklarını çok sevdim:) maşşallah :nazar:

nem canım hayırlı olsun çok güzel oturma odan yemek masan sandalyelerin hele:D

güle güle otur canım

cok güzel canim allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ins yerimseniben

nemcim cok güzel esyalarin zevklisin belli sahibi güzel olunca evide ona uymak zorunda dimi ama:)
allah agiz tadinla oturmayi nasip etsin tatlimbayanssulusmile
ayyyyyyyyyyy cnm yaaaaaaaa senin güzel görüşünden dolayı güzel görüyorsun sgl cnm daha güzelleri sizlere inş:)

canım hepside çok güzel
mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
koltuklarına hayran kaldım kahverengi olan :)))
ayy cnm teşejkür ederim kahve koltuklarımdan bin katlı daha güzlei senin olsun inş:)

nem canım benim her zamanki gibi zevkini ev eşyalarının seçiminde de ortaya koymussun :) bir ömür boyu mutlu olman dileklerimle :) <3 Ç:nazar:
tatlışımmmmmmmm modern ve spor almaya özen gösterdim becerebildimmi bilmiyorum ama şimdilik hoşuma gidiyor eşyalarım:)amin cnm inş güzel günlerde kulanırımm sende gelirsin bi gün misafir olmaya :):):):)

süper olmuş hepsi canım, mutlu günlerde kullanmanı dilerim, krem koltuklarını çok sevdim:) maşşallah :nazar:
teşkür ederim lachesısım begendiginize çok sevindim yaaa genelde siyah koltuklarımı orta yaş üstündeki teyzeler kasvetli bulsada begeniyorum ben:):):):):
nem canım hayırlı olsun çok güzel oturma odan yemek masan sandalyelerin hele:D

güle güle otur canım
ayyyyy cnm sana yolliyim sandalyeleri itin olmuş hepsiiiiiiiiiiiiiiiii:):):))

cok güzel canim allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ins yerimseniben

amin cnm bnm teşekür ederim:)

Anaaa nemm delikafadulden

Evleniyon mu gız zemuszemus

Benim neden haberim yok :mymeka:

Modeller süper...zevkli hatun olduğun belliydi zati sempatiksalakcinni

Back
X