nekadar su içiyoruz

onca canım işyerinde masana pet şişe koy ister istmez el alışkanlığı içersin bende evde pek içiyorum ama işyerinde artık yarım litrede degil 1 lt eriklinin kısa boylu şişesi var öglan olmadan 1 lt bitiyor 2.ye geçiyom ayy ne yapıyım yarım lt kalk damacadan doldur otur zoruma gidiyor en iyisi 1 lt hep karıştırmıyom ne kadar içtiğimi biliyorum sende öyle yap canım

canım iş yerinde içiyorum zaten...ben bardakla içiyorum...250mg lık bardaklar...iş yerinde mutfak üst katta, banada hareket oluyor...bittikçe alıyorum ama bende evde içemiyorum...dun 1 bardak içtim yatarken...yemekti,çaydı,meyveydi, suya sıra gelmiyor evde:1no2:

ben ilk zamanlar ne güzel içiyodum.ama şimdi hiç içemiyorum.içmem gerektiği için mecburen yarım lt içiyorum o kadar.ama Allahtan amniyon sıvısı her doktora gittiğimde normal çıktı.çok su içmek gerekiyormuş.amniyon sıvısı 4 saatte bir kendini yeniliyormuş çünkü.ama diğer sıvılar ve yediklerimizde etkili oluyormuş tabiiki....

bende ılk aylarda 2 lt kadar içiyordum ama şuan da en fasla 1 lt içebılıyom çok içemıyom kıslar hakıkaten evde su içmek daha zor aklına gelmyo su ınsanın zaten süreklı tuvalete taşınmaktan bıktım son aylarda ne apacam bılmıyorummm
dev206pf___.png
[/url][/IMG]

uuuuff bende icemiyorum,bu da biraz bagirsak sorunu yapiyor,sizde anlarsiniz....

dun pazar olması sebebiyle nerdeyse 1lt bile su içemedim...evde aklıma bile gelmiyor

slm kızlar ben günde 2 lt su içiyorum (doktorum sölediği için) çok su içen biri değilim ama zorlada olsa içiyorum bi arkadaşım hamilelğinde az su içtiği için sezeryanla doğum yapmasına rağmen zor almışlar bebeği dr da suyu çok az içmişin zor geçti oparasyon demiş doğumu çok etkiliyomuş için kızlar ne kadar çok içersek o kadar yaraımıza hem çatlak oluşumunuda azaltıyor:dance:

evet kızlar cook önemli kesinlikle aksatmayın su içmeyi. bende günde en az iki litre içiyorum ama hafta sonları evde gerçekten insanın aklına gelmiyo işyerinde önümde su şişesi gördükçe içiyorumm.

kızlar su gerçekten çok önemli bu hafta doktora gittim suyun az görünüo günde 15 bardak su iç dedi yaklaşık 3-4 litre çok zorlanıorum ama içiyorum en az 3 litre
ben hamilelikten önce günde 1 bardak su içmeyen insandım hep çay kahve içiyodum şimdi zorla da olsa içiyorum insanın istemeden içmesi de midesini bulandırıo ama idare etces artık

bende çok içemeyenlerdenım çayı çok içiyorum gunde4 bardak gecelerıde su içiyorum 3 su bardagı sabah 1 su bardagı 2 su bardagıda yatana kadar 6 su bardagı eder toplam 1.5 lıtre su yanı aslında yaz da geldı bol bol içmemeız lasım evde olanlar aramıyokı suyu

ay kıslar ben çok içiyorum suyu.yapamam ben valla susuz 4 lıtreyi buluyor gunde.bazen geçiyoda olabilir.bazen su bile kesmiyor susuzluğumu :bbo:

herkesin aksine ben işteyken bol bol su içiyorum ama evdeysem su içmeyi unutabiliyorum aklımı başka şeyler meşgul ediyor ama ortalama 1,5-2 litre içiyorumdur. şanslıyızki önümüz yaz bol bol içeriz suyu. bende oldum olası çayı hiç sevmedim hiççç çay içemem:kızgın:

bende çok su içiyorum wallahi sonrada çok sık tuvalete gidiyorum içim yanıo resmen bi damacana suyu 1 haftada falan bitiriyoruz eşim fazla içmio daha çok ben içiyorum ama su içmek yararlımış o yüzden rahatlıkla içiyorum hele şimdi bide yaz gelio iice su kurbası olurum artık sıcaklardan:))

herkesin aksine ben işteyken bol bol su içiyorum ama evdeysem su içmeyi unutabiliyorum aklımı başka şeyler meşgul ediyor ama ortalama 1,5-2 litre içiyorumdur. şanslıyızki önümüz yaz bol bol içeriz suyu. bende oldum olası çayı hiç sevmedim hiççç çay içemem:kızgın:

uremcim bende sevmiyorum çayı hiç içmezdim eskiden çok nadir olurdu ama şimdi arada bi nasıl canım istio eşim şaşırıo sen çay istiosun ölemi dio hamilelik insanın huylarınıda değiştirio wallahi:roflol::emir_bebek:

uremcim bende sevmiyorum çayı hiç içmezdim eskiden çok nadir olurdu ama şimdi arada bi nasıl canım istio eşim şaşırıo sen çay istiosun ölemi dio hamilelik insanın huylarınıda değiştirio wallahi:roflol::emir_bebek:

cnm ben de bu ara türk kahvesine takmış durumdayım biraz şekerli yapıp dibini nasıl yiyorum çoook hoşuma gidiyor iice psikopatlaştık galibaÇok üzgünüm çoook
gerçi pek sağlıklı bişi diil ama bi iki günde 1 fincandan bişi olmaz

dev189pp___.png

türk kahvesini bende içiyorum walla komşumla hergün 1 fincan içiyoruz gerçi bu ara pek görüşemedik azaldı içmelerimiz ama içiyorum yanii günde 1 fincandan bişi olmaz herhalde eşim kızıo ama içiyorum gene canım istio ya napayımm...

ahh kızlar yaa bende dayanamayıp yaptıgımda sonra vicdan azabı cekiyorum :1no2:türk kahvesini en fazla hamileligim boyunca 5 kereyi gecmemiştir ama capuccino icin deli oluyorum yaa icemiyorum nescafe goldu da icemiyorum:kahve::çok üzgünüm:

Bir kere hamile oldugumu ögrenmeden önce bir fincan nescafe gold bir fincan capuucino icmiştim o gece ögür ögür bana kahve dokunmaz neden kaldıramadım acaba demiştim onu hatırladım şimdi hey gidi günler ondan bir kac gün sonra hamile oldugumu ögrenmiştim:sm_cool:

oooo türk kahvesi kokusu burnuma kadar geldi..
çok seviyorum günde 2 kez içerdim bi sabah kahvaltıdan sonra. bide akşam yemekten sonra...ama artık malesef içmiyorum. belki ayda taş çatlasın 1 kere içiyorumdur.. :KK43:(((((((((((((

X