nekadar su içiyoruz

aa buarada ben hamile degilim hatta bekarım :))) pardn yanlış yere yazmışım temmuz anneleri diyoo :))) hehe olsun kötü bir örnek oldugum i.çin sizi uyarıyom canlarımm:))

ben eskiden 0,5 lt içerdim oda zorla ama hamilelikte çok değişti içinde bir hararet sürekli su içiyorum.2-2,5 lt değişiyor

günde 4-5 litre su içiyorum hamilelikte en önemli besin su kızlar susuz kalmayın bide siz yaz hamileliğide yaşayacaksınız daha çok içmeniz gerekecek

bende gunde 4 litre falan iciyorum cok seviyorum suyu ama hamile oldum olali 4 litreye yakin olkuyor

ben hic icmiyorum su valla meyvesuyu iciyorum :1no2:

KIZLAR SUYU ÇOK SEVERİM HATTA HAMİLE OLMADAN ÖNCE BİLE 4 LİTRE FALAN İÇERDİM.ŞİMDİDE ÖYLE DEVAM EDİYORUMMtatlicadiarzutatlicadiarzu

KIZLAR SUYU ÇOK SEVERİM HATTA HAMİLE OLMADAN ÖNCE BİLE 4 LİTRE FALAN İÇERDİM.ŞİMDİDE ÖYLE DEVAM EDİYORUMMtatlicadiarzutatlicadiarzu

ıyy nesi güzel suyun sade tatsız tuzsuz bişi bee :1no2:

CANIM KENDİNİ ALIŞTIRSAN ÇOK GÜZEL BİŞEY İÇMEDEN DURAMIYOSUN YANINA YARIM LİTRELİK SU ŞİŞESİ AL BİTTİKÇE DOLDUR İÇ.VALLA SUSUZ HAYAT DÜŞÜNÜLEMEZ DERÇEKTEN TABİİ SÜREKLİ TUVALETE GİTMEKTE CABASIII:asigim:

hamişligimin ilk haftaları zaten doktor su ic dedi yıktı beni 1 hafta su ictim gene eski halime döndüm arasıra yanımda pet tutuyorum aklıma geldikce bir iki yudum iciyorum ilk aylar amniyosıvıs az dedi doktor ödümü koparmıştı :1ninca:

yaa bende çok su içemiyorum birde idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor ilaç vermedi bol bol su iç dedi.masamda pet şişe var ama işyerindeyken 0,5 lik şişeyi zor bitiriyorum.akşam evdede zorla bi iki bardak içiyorum.toplasan 1 litre anca içiyorumdur belki o kadarda değil.napim canım hiç istemiyor hiç kendimi susuz hissetmiyorum.eşimde her dakka tel.de msn.de hatırlatıyor su içiyomusun diye bende kandırıyorum içiyorum diyenaniknanik

gunde en fazla 2lt su içiyorum...oda en fazla...bende de idrar yolu iltihapı var...iş yerinde az çok içiyorum ama evde hiç içmiyorum...gece wcye gitmek, kasık agrısı gibi bir agrıyla uyanmak çok kötu oluyor ve bende bu yuzden artık evde 1bardak felan anca içiyorum...:eek:

Susuz bir hayat düşününemiyorum. Su kurbağası gibiyim. Susuz dışarı çıkmam. Yanımda su şişesinle geziyorum...

bende 4 litre içiyorum günde.utanmasam damacayı taşıcam yanımdaa.:roflol: birde sıcak hiç gidermiyor sususluğğumu 2 gün dolaba koydum.ama boğazlarım şişti :KK43:(

bende 4 litre içiyorum günde.utanmasam damacayı taşıcam yanımdaa.:roflol: birde sıcak hiç gidermiyor sususluğğumu 2 gün dolaba koydum.ama boğazlarım şişti :KK43:(

Ben bir aydan beri soğuk su içiyorum. Çünkü yanıyorum. Bana çok sıcak geliyor havalar.. Taşlara yatasım geliyor...kafamçokkarıştı

aynen canım yaa yaterken üstüme bişey almıyorumm ..yanıyorumm resmen ateşleniyorumm.şimdide hasta oldum iştee.2 gundur nane limon içiyorum :bbo:

ooo ben hic zorlanmadım su konusunda
lıkır lıkır iiçiyorum hemde 3 litre falan yani, yuruyus oluyo bana hem mutfaga gidip bardak bardak su alıyorum :))

gunde en fazla 2lt su içiyorum...oda en fazla...bende de idrar yolu iltihapı var...iş yerinde az çok içiyorum ama evde hiç içmiyorum...gece wcye gitmek, kasık agrısı gibi bir agrıyla uyanmak çok kötu oluyor ve bende bu yuzden artık evde 1bardak felan anca içiyorum...:eek:

onca canım işyerinde masana pet şişe koy ister istmez el alışkanlığı içersin bende evde pek içiyorum ama işyerinde artık yarım litrede degil 1 lt eriklinin kısa boylu şişesi var öglan olmadan 1 lt bitiyor 2.ye geçiyom ayy ne yapıyım yarım lt kalk damacadan doldur otur zoruma gidiyor en iyisi 1 lt hep karıştırmıyom ne kadar içtiğimi biliyorum sende öyle yap canım

ya kızlar bende portakal suyu içmiyorum sitede okudum hamileler içmemeliymiş bende içmiyom artık başta içiyordum

X