- 19 Ağustos 2013
- 1.057
- 759
- Konu Sahibi nehirnil111
Runnerlarımız, peçetelerimiz, dayanamayıp fenerimizin yanına aldığımız kayığımız
Eki Görüntüle 1541947
Canim bunu nerden aldin aceba ? Cok guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Runnerlarımız, peçetelerimiz, dayanamayıp fenerimizin yanına aldığımız kayığımız
Eki Görüntüle 1541947
Supermis buda, bende bakayim bunlara
Canim bunu nerden aldin aceba ? Cok guzel
Supermis buda, bende bakayim bunlara
Peki ayip olmazsa kayigi kaça aldin canim ?Kayığı madame cocodan almıştım indirimdeyken canım hala devam ediyordur satışı bayağı vardı çünkü alalı 1 ay olmadı yani pikede englishhomedan önceden somon yastık almıştım onunla takım oldular
15 TL falandı sanırım canım estagfirullah ne ayıbı uygundu daha da ucuz olabilir bu civarlardaydı yaniPeki ayip olmazsa kayigi kaça aldin canim ?
15 TL falandı sanırım canım estagfirullah ne ayıbı uygundu daha da ucuz olabilir bu civarlardaydı yani
Rica ederim canım inşallah bulabilirsinCok uygunmus yaaa
Bulursam alirim insaAllah Sagol tatlim
Tv sehpanı nerden aldığını öğrenebilir miyimmmm tam istediğim gibi de güle güle kullanTv sehpamız ve duvara monte edeceğimiz için alt kısımları boş kalmasın diye aldığımız raflarımız 3lü olarak
Eki Görüntüle 1533671 Eki Görüntüle 1533675
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindimEvmanya sitesinden aldım 80-90 TL civarındaydı biz monte ettik evde çok kolay uygun ve şıkTv sehpanı nerden aldığını öğrenebilir miyimmmm tam istediğim gibi de güle güle kullan
Aaaa çok güzell hemen koşuyorum sağol canımTeşekkür ederim beğenmene çok sevindimEvmanya sitesinden aldım 80-90 TL civarındaydı biz monte ettik evde çok kolay uygun ve şık
Rica ederim canım bir yardımım olduysa ne mutlu bana çok fazla çeşit var muhakkak içine sinen bir şey bulursunAaaa çok güzell hemen koşuyorum sağol canım
Sepetime attım seninkinden tv ünitesi kardeşi oldukRica ederim canım bir yardımım olduysa ne mutlu bana çok fazla çeşit var muhakkak içine sinen bir şey bulursun
Çok sevindim güle güle kullan canımYaşasın tv kardeşliğiSepetime attım seninkinden tv ünitesi kardeşi olduk
Çok sağol canımÇok sevindim güle güle kullan canımYaşasın tv kardeşliği
Bunu unutmuşum evlensekte çeyiz bitmiyor kızlar eksiklere devam
Eki Görüntüle 1583042
Ekmek sepetimiz, servis sunum tabaklarımız
Eki Görüntüle 1591363 Eki Görüntüle 1591364 Eki Görüntüle 1591365 Eki Görüntüle 1591366 Eki Görüntüle 1591367
Amin kuzum benim cümlemize inşallahHepsi çok güzeller kuzucum Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :)
Teşekkür ederim canım hepimiz aşkla kullanalım inşallahGenelde ben çok araştırarak aldım az ve öz tercih ettim o yüzden keşke almasaydım dediğim birşeyim yok hepsini kullanıyorum canım eksikler devam ediyor tabi onlarda gelen hediyelerle tamamlanıyor geri kalanları da alacağız ev görmeler bittikten sonramaşallah canım her bir şeyin çok güzel, kullanmaya da başlamışsın mutlu günlerine şahitlik etsinler canım
daha çok yeni evlisin galiba ama keşke alsaydım, keşke almasaydım dediklerin var mı?
Güle güle kullan canım çok güzel :)Hediye gelen ekmek kızartma makinemiz Eksikliğini eşimden dolayı hissetmiştik vallahi
Eki Görüntüle 1638300