- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- Konu Sahibi nehirnil111
Sağol kuzucum beğenmene çok sevindim ki Sıvı sabunluğumu, diş firçalığımı bulamadım banyodan çekip koycam artıkGüle güle kullan kuzucum çok güzel olacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzucum beğenmene çok sevindim ki Sıvı sabunluğumu, diş firçalığımı bulamadım banyodan çekip koycam artıkGüle güle kullan kuzucum çok güzel olacaklar
Ben de arakdaşımın paşabahçeden aldığı çerezlikleri bulamadım :)Sağol kuzucum beğenmene çok sevindim ki Sıvı sabunluğumu, diş firçalığımı bulamadım banyodan çekip koycam artık
Adı yazıyorsa bulursun kuzu bizim sabunluğun altında falan vardı ama unuttum adını belki öyle yazsam çıkar adı yokmu seninkinin öyle bulabilirsinYataklarımızı da koysakmı fikir açısından bilemedimBen de arakdaşımın paşabahçeden aldığı çerezlikleri bulamadım :)
Ben de bakmadım adına canım zaten evdeler şuan bakamam Yatakları koymak hiç aklıma gelmemişti abartı olmuş olabilerAdı yazıyorsa bulursun kuzu bizim sabunluğun altında falan vardı ama unuttum adını belki öyle yazsam çıkar adı yokmu seninkinin öyle bulabilirsinYataklarımızı da koysakmı fikir açısından bilemedim
Bence de bazı detaylar kalsın Bana baksana abajur sapını bile koydumBen de bakmadım adına canım zaten evdeler şuan bakamam Yatakları koymak hiç aklıma gelmemişti abartı olmuş olabiler
Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim daha güzelleri size nasip olsun inşallahNeden memnun değilsiniz ütünüzden Amin cümlemizi inşallahMerhaba
Yemek takımın tencerelerin çatal bıçak takımın çok güzel çok sade
Bornozlar çok hoş battaniye harika
Gelin pike setin çok güzel sade
Nevresim takımın güzel
Ütü aynı benimkinden ben memnun değilim ama
Hol aynanız çok hoşuma gitti
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini
Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim daha güzelleri size nasip olsun inşallahNeden memnun değilsiniz ütünüzden Amin cümlemizi inşallah
Evet sadelikten yanayım az olsun öz olsun sade olsun soft pastel tonlarda olabilir yapımda var karışık şeylere elim gitmiyorBende çok severim ütü yapmayı bununla daha zevkli olur dedim ama kafam karıştı şimdiElektrikli aletler gerçekten şans işi o şansta bende oldum olası yokturSizde benim gibi sadelikten yanasınız belli
Tavsiye üzerine aldım ama iyi açmıyor ütü yapmayı çok severdim ama memnun olmadığım için canım ütü yapmayı hiç istemiyor tabi elektronik işi şans aynısı ablamda var o çok memnun...
Sağol canım benim daha güzelleri iyisi senin olsun darısı başına inşallah sizinde sorunsuz tamamlanırHemen hemen bitiriyoruz bir tek yemek masası halı perde gibi şeyler kaldıGüle güle kullan canım
Eşyaların bile bitti sayılır süpppeeerrr
Teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsunGüle güle mutlulukla kullanın
Amin inşallahTeşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun
Çok teşekkürler beğenmenize çok sevindim daha güzelleri sizin olsunCok guzeller ya :) rabbim hayirla kullanmyi nasip etsin :))
biri diğerinden güzel canım benimm güle güle kullanın inşallah mutluluklaaHalılarımızı da hallettik şükürler olsun
Salon halımız
Eki Görüntüle 1536830
Çalışma odası halımız
Eki Görüntüle 1536832
Hol için aldığımız halımız
Eki Görüntüle 1536834
Yatak odası halımız
Eki Görüntüle 1536833