Kızlar merhaba bende İnegöl'deyim.
Haftaya nişanım var hala kuaför bulamadım.
Sedat abiye normalde gidiyordum ama zaten çok pahalı yapıyor, nişan saçı dersem tek başıma 500den aşağıya çıkamam ordan.
Oyüzden eledim.
Kadınca var ama topuzlarda pek iyi değil iki kez gitmiştim.Hep maşa yapıp yukardan topluyor.topuz dediği bu.Kesinlikle listemde yok.
Arya kuaför var.Hülya hanım çok pratik ,çok hızlı ve güzel topuzlar yapıyor.Ama pek anlatamadım ben derdimi.En güzel kadına bile her saç modeli gitmezken, benim şansım daha da düşük.Hülya hanım dediğim gibi ne istediğinize bakmıyor.bir ihtimal gidebilirm yine de.
Kaptan işhanında ikinci katta Kuförün adını hatırlamıyorum ama sahibi Pembe Abla vardı.Eskiden çok giderdim, yıllardır uğramıyorum.Ama çok ilgilenirdi prenses gibi hissederdiniz.Ona bir uğrıcam.Bilgi veririm fikir olsun size de.
Emel'e hiç gitmedim.Burdan sizin yorumlarınızı okudum.pek iç açıcı değil.geçen bayramda bir tanıdık nişanında saçlarını buna yaptırmıştı.Saçlar güzeldi ama yine klasik maşala-topla işlemi yapılmış.Randevu aldım.Akşam gidip konuşucam.
Tenzileye eskiden saçlarımı kestirirdim sadece.3 numara saçı güzel kesiyordu ama saç yaptırmadım hiç.Fikirlerinizi bekliyorum.
Şükran' ın yerini tarif eder misiniz onu çok duydum ama gitmedim.