Negatiflere inat

yuksel007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
60
42
38
28
Eveeet...iste seruwenim tam 10 gündür testlerle kafayı bozdum kan testi ısrar testleri sonunda sonuc Allah'a şükürler olsun :):):) umudumuzu kesmeyelim hayattan hiçbir zaman: ) bende buralarda derdine derman arayanlardanum sorular frumlar we sonunda çizgi çıktı.. .onca negatiflere ragmen

Gözün aydın kızz inşallah sağlıklı şekilde sana kavuşur bebişin :)

Hayırlı olsun, gözün aydın :)) allah huzurla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Ne guzel canim hadi gozunaydin olsun miniginleee darisi da bizlere olsun belirtin neydi :)

Allah bu duyguları tüm isteyenlere nasip etsin ben çok yalvardım nasıl sevindiğimi görseniz.. .Inşallah isteyen herkese nasıl olur hepinize dualarima ekliycem sizde bu kardesinize dua edin emi :)
Ederim tabii ki canım.
Düşük çok kötü. Allah düşmanımın başına vermesin.
Allah bebeği olmayanlara bebek, hamile kalanlara sağlıkla kucağına almayı, bebeği olanlara da sağlıklı ve hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin

aminnn amün bende 2 hafta önce düşük yaptım yeni yeni kendime geliyorum çok zor allah kimseye böyle bi acı vermesin

Allah bu duyguları tüm isteyenlere nasip etsin ben çok yalvardım nasıl sevindiğimi görseniz.. .Inşallah isteyen herkese nasıl olur hepinize dualarima ekliycem sizde bu kardesinize dua edin emi :)

Tebrik ederim öncelikle :) Allah isteyen herekese bebş versin. Ben 7 ay önce düşük yaptım şimdi de her ay hamile kalmak için çabalıyorum henüz olmadı inşallah benim de olur bana da dua edin. Önerebileceğin bir şey var mı hamile kalmak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…