InşaAllah abla çok tesekkurlerGözün aydın Cnm sağlıkla gelsın bebişin inşallah
aminn allahım inşallah bizede nasip ederGözün aydın, darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma İnşallahhh
Amin canım, inşallah.aminn allahım inşallah bizede nasip eder
Allah bu duyguları tüm isteyenlere nasip etsin ben çok yalvardım nasıl sevindiğimi görseniz.. .Inşallah isteyen herkese nasıl olur hepinize dualarima ekliycem sizde bu kardesinize dua edin emi :)Gözün aydın, darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma İnşallahhh
Teşekkürler abla insaAllahhhGözün aydın kızz inşallah sağlıklı şekilde sana kavuşur bebişin :)
Doktora bu gideyim önce Al sana sökturucu diyeyim de bir hafta once sökturucu yazdı bana kullan bebek yok diye :) sonra alicamAmin canım, inşallah.
Bak folik asit çok önemli sakın aksatma.
Hep olumlu düşün, stres sıkıntı yapma
InşaAllah ablacumhadi gözün aydın o zaman. rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Adetim gecikti bugün 17 gün testler hep negatifti ama adet sandım olmasına rağmen hiç gelmedi akıntı cabasiydi şükür ki dun silikte olsa gördüm pozitifiNe guzel canim hadi gozunaydin olsun miniginleee darisi da bizlere olsun belirtin neydi :)
Ederim tabii ki canım.Allah bu duyguları tüm isteyenlere nasip etsin ben çok yalvardım nasıl sevindiğimi görseniz.. .Inşallah isteyen herkese nasıl olur hepinize dualarima ekliycem sizde bu kardesinize dua edin emi :)
aminnn amün bende 2 hafta önce düşük yaptım yeni yeni kendime geliyorum çok zor allah kimseye böyle bi acı vermesinEderim tabii ki canım.
Düşük çok kötü. Allah düşmanımın başına vermesin.
Allah bebeği olmayanlara bebek, hamile kalanlara sağlıkla kucağına almayı, bebeği olanlara da sağlıklı ve hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin
Amin canım.aminnn amün bende 2 hafta önce düşük yaptım yeni yeni kendime geliyorum çok zor allah kimseye böyle bi acı vermesin
Amin abla InşaAllah bidahkii ayaminnn amün bende 2 hafta önce düşük yaptım yeni yeni kendime geliyorum çok zor allah kimseye böyle bi acı vermesin
Allah bu duyguları tüm isteyenlere nasip etsin ben çok yalvardım nasıl sevindiğimi görseniz.. .Inşallah isteyen herkese nasıl olur hepinize dualarima ekliycem sizde bu kardesinize dua edin emi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?