- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
abla deme kız 21 yaşındayım 3 ay sonra dedi doktor dayanıcaz artık :)Amin abla InşaAllah bidahkii ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla deme kız 21 yaşındayım 3 ay sonra dedi doktor dayanıcaz artık :)Amin abla InşaAllah bidahkii ay
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çünkü kafayı yemek üzereyim öncelikle 3 aydır bebek istiyoruz ve korunmuyoruz fakat adetim düzensiz olduğu için yumurtamın ne zaman çatladığını bilmiyorum ama ya 37 günde yada 42 günde adet oluyordum şu anda olcağım adet günümden 15 gün geçti ve 15 gündür test yapıyorum sadece bitane testte çookk hafif bi çizgi belirdi ondan sonraki testlerde hiçbişey çıkmadı hemen hemen çoğu belirtilerim de var kan testi verdim ama p.tsi çıkcak diye bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı buna rağmen gebe miyimdir??
İnşallah canım ya beklemek o kadar zor ki ama beklemekten de başka çare yok biliyorumİnşallah gebesindir canım burdan ne desek boş inanki beklemen gerekiyor
inşallah hamilesindir canım neden kan tahlilin okadar geç sonuçlanıyorki anlamadım aynı günde sonuç vermesi lazım aslında başka hastanelere git istersen çok merak ediyorsan belki yardımcı olurlar canım eger hamile değilsen adet düzensizliğin için doktora git danış çatlatma iğnesi falan yaptır öyle kolayca hamiş kalırsın :)İnşallah canım ya beklemek o kadar zor ki ama beklemekten de başka çare yok biliyorum
Sağlık ocağında yaptırdım kuzum o yüzden orda da 2 günde çıkıyomuş sonuçlar doktora gittim 2 ay önce bana 1 sene zaman verdi yaşım 35 altında olduğu için 1nsene boyunca kendimizin denemesi gerektiğini olmassa o şekilde tedavi olucağını söylediinşallah hamilesindir canım neden kan tahlilin okadar geç sonuçlanıyorki anlamadım aynı günde sonuç vermesi lazım aslında başka hastanelere git istersen çok merak ediyorsan belki yardımcı olurlar canım eger hamile değilsen adet düzensizliğin için doktora git danış çatlatma iğnesi falan yaptır öyle kolayca hamiş kalırsın :)
Ayyy ne güzel aynı yaştayız :) ben senin yazdıklarını okudum canım sana da çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah aynı şeyleri tez zamanda çookk sağlıklı bi hamileliğin olurr :) yok yok unutmam ilk işim buraya yazmak olur heraldeBende 21 yaşındayım kızz :) beklemek zor ama mecbur artık :) haberi alınca banada söyle heyecandan unutma beni sonra
Amin inşallah canım 3 ay geçsin bakalım beklemek çok zor ama herşeyin hayırlısı sende fazla kafana takma bu konuları rahat takıl ki bebişin sıkıca tutunsun stres yapınca tutunmazmış :)Ayyy ne güzel aynı yaştayız :) ben senin yazdıklarını okudum canım sana da çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah aynı şeyleri tez zamanda çookk sağlıklı bi hamileliğin olurr :) yok yok unutmam ilk işim buraya yazmak olur heralde
Ayy keşke takmasam düşünmesem o kadar çok istiyorum ki düşünmemeyi ama bütün gün evde olunca inan o kadar olmuyo be kuzum ama bu söylediğinden sonra hiiççç düşünmem heralde korkuttun kız beni :)Amin inşallah canım 3 ay geçsin bakalım beklemek çok zor ama herşeyin hayırlısı sende fazla kafana takma bu konuları rahat takıl ki bebişin sıkıca tutunsun stres yapınca tutunmazmış :)
Kork tabiiiiAyy keşke takmasam düşünmesem o kadar çok istiyorum ki düşünmemeyi ama bütün gün evde olunca inan o kadar olmuyo be kuzum ama bu söylediğinden sonra hiiççç düşünmem heralde korkuttun kız beni :)
Ay güldürdün beni ya valla Allahta seni güldürsün emiKork tabiiii
Deli kızAy güldürdün beni ya valla Allahta seni güldürsün emi
:) aaaa bende 21 yaşındayımabla deme kız 21 yaşındayım 3 ay sonra dedi doktor dayanıcaz artık :)
Bacim bende senle ayni durumdayim gunlerdir negatif aliyodm nerdeyse 2.adet donemim geliyor erken gebelik testim silik cizgiyi verdi ama normal kaset testler negatif hala bende bunu anlamadim..bekle bakalm kan sonucunuArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çünkü kafayı yemek üzereyim öncelikle 3 aydır bebek istiyoruz ve korunmuyoruz fakat adetim düzensiz olduğu için yumurtamın ne zaman çatladığını bilmiyorum ama ya 37 günde yada 42 günde adet oluyordum şu anda olcağım adet günümden 15 gün geçti ve 15 gündür test yapıyorum sadece bitane testte çookk hafif bi çizgi belirdi ondan sonraki testlerde hiçbişey çıkmadı hemen hemen çoğu belirtilerim de var kan testi verdim ama p.tsi çıkcak diye bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı buna rağmen gebe miyimdir??
Ah canım ya sorma sorma bu testler insanın kafasını çokkk karıştırıyo ve psikolojisini bozuyo.. Ama bak demek ki senin daha 2-3 haftalık ki Erkende görmüşsün normalde görmemişsin kuzum doktora gittin mi?? İnşallah hamişsindir vardır bebişin ya :)Bacim bende senle ayni durumdayim gunlerdir negatif aliyodm nerdeyse 2.adet donemim geliyor erken gebelik testim silik cizgiyi verdi ama normal kaset testler negatif hala bende bunu anlamadim..bekle bakalm kan sonucunu
Allah allah bu testler niye böyle çıkıyo ki yani hamileyken hepsinde pozitif değil sende negatif çıkması lazım niye birinde var birinde yokki gerçekten insana bu testler kafayı yedirir yaniPazartesi gidicem şimdi yine yaptım predictör oda negatif deliricem altüst oldm yaa