negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

Allah'ım yarabbim ya şu kv'ler beni benden alıyor. Allah yardimciniz olsun. Ama burda suclu eşiniz bence kv'den önce. O size destek olmazsa kv'nin destek olmasını beklemeniz saçmalık olur.

Arkadaşım Allah yardımcın olsun ,bunlarla evlilik sağlıklı şekilde ilerlemez .Boşan demek kolay boşanmak zor anlıyorum ama düzelir diye düşünme. Sana kusurlusun demesi ,ailesine karşı savunmamasi daha fazla sebep arama .Bosanip mutlu olan çok kadın var ,yeniden evlenen cocuk sahibi olan .
Insallah kendine gelir bir an önce kurtulursun bu aileden .Yazılanları yanlış anlayıp kızıp sinirlenme dışarıdan bi göz olarak konunu bi oku ayni şeyi düşüneceksin.

Bunu dün de söylemiştim ne yazık ki boşanmak toplumumuzda en son akla gelen diye onu anlatmaya çalıştım
Evet çekyatin saglam tarafı gibi uyduruk kıssadan hisselerden etkilenir, bunu hayatiniza uygularsanız boşanmanın akla gelen son şey olması çok normal.

Evet çekyatin saglam tarafı gibi uyduruk kıssadan hisselerden etkilenir, bunu hayatiniza uygularsanız boşanmanın akla gelen son şey olması çok normal.
herkesin felsefesi farklı. en azından şimdi içim rahat. elimden geleni yaptım diyorum.

herkesin felsefesi farklı. en azından şimdi içim rahat. elimden geleni yaptım diyorum.
Eşinizin mesleği nedir ozel degilse? Asker polis esleri sizin gibi korku duyuyor bosanmak konusunda. Oyle bir durumda oldugunuz icin mi bu kadar zaman sinmek zorunda kaldiniz?

Eşinizin mesleği nedir ozel degilse? Asker polis esleri sizin gibi korku duyuyor bosanmak konusunda. Oyle bir durumda oldugunuz icin mi bu kadar zaman sinmek zorunda kaldiniz?
eşim il müdürü. biz küçük bir yerde yaşıyoruz herkes tanıdık psikologa gittim bir kere ona bile çok kızdı eşim, herkes tanıdık bu şekilde bizi rezil ediyorsun dedi.

gerçekleri yazmaları benim zoruma gitmiyor. ben seviye düşünce kızıyorum. yani bu şey gibi oluyor, eşi zaten söylemiş susmuş, biraz da biz vuralım.
Valla hiç de öyle olmuyor. Burayı kapatırız, yoksun. Vurmakla elimize geçecek bir şey yok. Hayatımızda bir yerin de yok, bizim de hayatında bir yerimiz yok. Okuduk üzüldük kızdık bu kadar. İlerisi yok. Takribi birkaç güne de unuturuz.

Şu sıra kardeşimin düğünü olmasına rağmen dünden beri düşünüyorum. Sağa yatıp düşünüyorum sola yatıp düşünüyorum. Bu çekyatın sağlam tarafı nasıl kullanıyor? Nasıl yapıyorsunuz abi? Bir taraf kırık, kayar düşersin o tarafa doğru, kırık olan yerler batar falan. Mümkün değil yahu.

Boşver güzel kardeşim konu sahibi bu erkeğe çocuk vermeye çalışsın sonuçta çocuk olunca biliyorsun ki (!) erkek 180 derece dönecek süper anlayışlı eşini seven bir bireye dönüşecek. Hep öyle olur ya hani bilirsin kadın dediğin alttan alır koca bulmak kolay mı(!) çekyat kırılana kadar devamke

Kırılmış zaten, kaydırak olmuş çekyat.

CANIN GENE BURALARDAN GİTMEK İSTYOR GALİBA

Bilmiyordum biz iş yerinde yazışmaları bu şekilde yaptığımız için bu şekilde yazdım
Çalışan arkadaşlarımız için mümkün olduğunca esnek davranıyoruz ama normalde büyük harf bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır, elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışırsınız

Teşekkür ederim dikkatli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…