- 5 Ekim 2013
- 2.278
- 6.580
Merhaba arkadaşlarım; evlilik düşüncesinde olduğum ve Allah rızası için sevmek diyerek aylarımı, uykularımı, emeğimi, sevgimi alan, hep destek olduğum erkek arkadaşım 'nefsime uymuyorsun' diyerek bir hafta önce bitirdi. Ben tabi üzüntümden kahroldum; verdiğim emeğe ve sevgiye. Ben dünyada en beklentisiz seven insanmışım, bir de böyle diyor. İkimiz de namazlı ve Kuranlı bir yaşam sürerken ve evlenince Hacca gitme sözünü bana vermişken bana hayaller kurdurup ümit vermişken bu nedir sizce?
Yüz ve vücutla ilgili değil diyor ama benden de çok memnun kişilik anlamında.
Evlilik korkusu bahanesi de olmuştu ama sonradan nefsime uymuyorsun dedi, üstelik son buluşmada çok iyiydi bana, sabahına baktım bitmiş.
Allah rızası için ikna olamıyorum çok moralim bozuk benim burada hatam nedir? Kendimi çok aşağılanmış, acayip görüyorum. Kendisi de ne fiziksel anlamda ne kültürel anlamda benden iyi değil bunu söylüyor ama...
Yüz ve vücutla ilgili değil diyor ama benden de çok memnun kişilik anlamında.
Evlilik korkusu bahanesi de olmuştu ama sonradan nefsime uymuyorsun dedi, üstelik son buluşmada çok iyiydi bana, sabahına baktım bitmiş.
Allah rızası için ikna olamıyorum çok moralim bozuk benim burada hatam nedir? Kendimi çok aşağılanmış, acayip görüyorum. Kendisi de ne fiziksel anlamda ne kültürel anlamda benden iyi değil bunu söylüyor ama...