Bizde 3 kardeşiz.
2 kardeşten de karakter olarak daha güçlüyüm ve cesurum. Haksızlık karşısında susmam, kendimi asla ezdirmem. Kimseye yalakalıklar yapmam resti çekerim.
Onlar benim tam zıttım diye benden nefret ediyorlar.. İkisi bir olmuş beni güya böyle acıncak hale soktuklarını sanıyorlar seninde dediğin gibi.
Yakamoz yalnız kaldı ohh,ezik,zavallı,konuşmayalım onla kendini yapayalnız hissetsin gariban hissetsin!!
Pehhhh!! Oysa bilmiyorlar ki, bende nasıl bir sabır var. Allah benimle gücüme güç katandır.. O çektiğim acılar beni daha güçlü yapıyor ..
Allah'tan başkada kimseye yalvarmam önünde de diz çökmem evelAllah
"EDEN BULUR BİRGÜN"
Kim olursa olsun, eden bulur birgün ..
Ben onlar için 5 vakit namazımda dua ederken onların bana bu şekilde düşmanlık yapıp, beni yok saymalarını kurban olduğum Allah sorar birgün ..
Ben şikayetimi yalnızca Allah'a bildirir ve ondan yardım isterim.. Haksızlık yapan kim olursa olsun yanına kalmasın inşallah ..
Merhabalar Benim kız kardesim ben universiteyei kazanınca ailem bana karsı cephe almıstı beni okutmak istemedikleirni anlamıstım ve tek kurtulusum o okulu bitimekti kız kardesim evde bir gun uzanırken aniden gelip parmagını gozume soktu ve sonrasında ailemden yana oldu ailem bana siddet uyguladı o ailemi destekledi gozunun onunde siddet uygulanırken ailemi destekledi ve el birligiyle okul hayaımı bitidiler onları asla affetmiyorum ve simdi bu kız kardesim universite okuyor benim okulumu engellediler Allah onun da okumasını engellesin ve bu kız kardesimin o kadar cok giysisi esyası var ki sosyetik guzel sanırsın benim ise hicbir giysim yok bu nasıl anne baba bu nasıl haksızlık ilahe adalete guveniyorum
canim , kuzum insan ne olursa olsun kardesine karsi boyle kiskancliklar yapmak hic de guzel deyil hele kardesine isyan etmek cok yalnic belkide sen yalnic anliyorsun onlari hic bir Anne evladini birbirinden ayirirmi siz daha anneli anniyamassiniz taki Anne olana kadar daha kardesinin okumasina sevinmelisin ...
Merhabalar Benim kız kardesim ben universiteyei kazanınca ailem bana karsı cephe almıstı beni okutmak istemedikleirni anlamıstım ve tek kurtulusum o okulu bitimekti kız kardesim evde bir gun uzanırken aniden gelip parmagını gozume soktu ve sonrasında ailemden yana oldu ailem bana siddet uyguladı o ailemi destekledi gozunun onunde siddet uygulanırken ailemi destekledi ve el birligiyle okul hayaımı bitidiler onları asla affetmiyorum ve simdi bu kız kardesim universite okuyor benim okulumu engellediler Allah onun da okumasını engellesin ve bu kız kardesimin o kadar cok giysisi esyası var ki sosyetik guzel sanırsın benim ise hicbir giysim yok bu nasıl anne baba bu nasıl haksızlık ilahe adalete guveniyorum
sizin ve kardeşinizin yaş kaç merak ettim:26:
ben 22 o 20 yaşında