Nefret ettiginiz hareketleri yazar misiniz?

aynenn.... ennn sinir oldugum seyyy alacagim varsada almiyorum... magazadan cikarkende arkami bi kizginlikla döner ve o calisan kisinin suratina bakar,,, senin yüzünden hic birsey almadan gidiyorum iste,,, dercesine bakip cikarim

valla bende alacagım varsada almıorm

Yemek yerken ağız şapırdatanlara
Sakızı edebiyle çiğnemeyenlere
Birine bir laf deyip de karşısındaki kızınca ''ay şaka yaptım yaa'' diyenlere.
Yalancılara, fesatlara, kıskançlara, riyakarlara, fitnecilere
Olur olmaz herşeye konuşanlara
görgüden edepten mahrum insanlara sinir oluyorum sinir

film izlerken çok soru soranlara, üzeri sigara kokanlara,ağız şapırdatanlara,sürekli devrik cümle kuranlara, bağırarak konuşanlara ve görgüsüz insanlara kılll oluyorum

Her kim ile sohbet ediyor isem eğer beni yarı kulak ile dinliyorsa birde soğuk ve samimi olmayan insanlarla işim olmaz

Sokakta sağa sola tükürenler
Özellikle bu ağız şapurdatma olayı
Herkes nefret eder de bendeki çok başka bişi iştahım falan kesilir masadan kalkarım acayip kin dolarım istemeden de olsa o kişiye karşı:105:
Bir de burun çekme meselesi hani peçete yok gibi sürekli burun çeke çeke gezen tipler vardır ya tiksinçç

çoğu şey yazılmış zaten, ben bunların hepsinden çok daha fazla kızdıklarımı yazıyım;
erkeklerin burnunu çeker gibi geniz akıntılarını çekmelerinden nefret ederim, midem ayağa kalkıyo o sesi duyunca ıııııııyyyyyyyyyyyyy
bide yine erkeklerin durmadan bacaklarını sallamalarına sinir oluyorum...
bunun dışında yemekyerken ortada bulunan salata türü yiyeceklerin el ile yenmesine uyuz olurum, ben senin elinin değdiği şeyi yemek zorundamıyım yaaa...
bideeeeeeeeeeee çayın höpürdetilmesine sinir oluyorummmmmmmmmmmmm.
ayyy içimi döktüm

Kendini övüp duran kk kadınlarından nefret ediyorum. Herhangi bir konuda birşey sorulduğunda aşkım şöyledir böyledir , ben çok güzelim vs diye sanal ortamda hava atmaya çalışan tiplerden hoşlanmıyorum.

erkeklerin yolda geçerken abaza gibi bakmalarına..!
çay elma vb şeylerin ağız şapırdatarak yenmesine içilmesine
sinir oluyrmmm..!!

Son düzenleme:
Öncelikle yemek yerken ağzını şap şap şaplatanlara acaipp derece de sinir oluyorum! Yolda yürürken yere tüküren adeta yerde bir göl oluşturuyorlar o değil birisinin ayağı kaysa yere düşse nolucak o iğrenç şeye değicek bir tarafıı ııyy bunu yazarken bile midem bulandı :s Ve son olarakta hiç birşey bilmeyip "ben biliyorum" havasına giren insanlara çok sinir oluyorum..

El kol şakası yapanlara ve konuşurken dürttenlere, ciddi birşey konuşurken ortaya saçma salak bir laf atanlara, hiç birşey bilmediği halde biliyormuş edasında gezinenlere, ağzını şapırdatanlar, çayı höpürdetenler, saçları yağlı yağlı gezip ısrarla yıkanmayanlar, tırnaklarında yarım yarım ojeyle gezenler, diş fırçalarken ağızda bırıken o köpükler iyyy :S EN ÖNEMLİSİDE '' kendin pisliklerini örtebilmek uğruna sağa sola pislik atıp, ortada sütten çıkma ak kaşık gibi gezinenler'' midemi oldukça bulandırıyor.

Evime gelen misafirlerin evimin eşyaları konusunda bunu buraya yerleştir bu örtüyü kaldır demeleri ....size ne kendi evinize bakın siz..

Bende yazcam bende yazcam. :)

Erkeklerin ayakkabilarinin arkasina basmalarina.

Bütün herkeste ter kokusuna, kötü kokmalarina ( bu hareket degil ama yinede yazdim)

Cok ve bos konusan insanlara.

Bilhassa erkeklerin yolda giderken, biriyle sohbette, telde konusurken küfürlü konusmalarina.

Havali ve kendini güzelim sanan kadinlara erkeklere.

Arabalarini durmak yasak olan yerlere, yaya gecidine park edenlere.

vs vs vs...gicikkkk oluyorum, sinirleniyorum, nefret ediyorum :)

abuk subuk el hareketlerinden nefret ederim
yalan konuşanı boğasım gelir
yüzsüzlükten görgüsüzlükten nefret ederim
pislikten nefret ederim erkek yada kadın pis olmamalı

Telefonda konuşurken yemek yiyenlerden nefret ederim:95:
Duy anne duyyy bunlardan biri de sensin, o kadar da uyarıyorum. Bari fındık yeme

nefret ettim herşeyi yazmış arkdaşalr :)

birde yolun ortasına dikilip sohbet eden insanlar nefret ediyorum

ve şu unutulmaz dizisinden nefret ediyorum tv fırlatasım geliyor bu dizi çıkınca ıyyyyy

birilerinin saka yapmalarindan hoslanmam,ben konustugum sirada birinin beni dinleyip lafimi bölüp baska konuya dalmasindan nefret ederim özelliklede ben onlari dinleyip onlar beni dinlemiyorsa sinir olurum...

yardım isteyen ama yapılan yardım hoşuna gitmeyince çirkinleşen insancıklar:82:

ya da

fikir isteyen ama nefislerine uymayan cevap alınca çirkinleşen insancıklar

benle telefonda konuştuğum kişinin beni dinler gibi görünmek için verdiği saçma sapan tepkilerden nefret ederim.ya dinle ya tlf kapat demi yani.

bide sokak ortasına tüküren tiplerden,çeketlerini giymek yerine omuzlarına atıp kendini bi halt zannederek yürüyen erkekciklerden.nefret ediyrum.

o kadar çok sinir olduğum şey varki benim hepsini yazsam sabah lur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…