Nefret ettiginiz hareketleri yazar misiniz?

kıskanc ve fesatca süzen gozlerden..asırı meraklılardan..ahlak dersi verenlerden..bıde erkeklerın hep akıllarınn uckura calısmasından..sankı yanlıslıkla bır gozgoze gelme bıle onlara hasta oldugumuzdan..hey allahımmm...

Kara kas-kara goz / esmer insanlarin saclarini sariya boyatinca kendisine "sarisin" demesine sinir oluyorum. Sari boyaya da girip ciksan sarisin degilsin kardesim, "cakma sarisin" olursun ancak.

söz verip de,sözünü tutmayanlardan,beni de ilgilendirecek şeyleri,benden gizleyenlerden,sadece işi düştüğü de arayıp soranlardan,sonra otobüslerde vb gb yerlerde kalabalıktan faydalanıp ,yanaşmaya çalışan erkeklerden nefret ediyorum:47::47::47:

menfaatleri uğruna sevmediği insanlara iyi davrananlar çok ikiyüzlüsünüz.insan asla kendisinden taviz vermemeli

sokakta sakız çiğneyenleri-sokakta kahkalarla gülmelerine çok kızıyorum

cakkıdı cakkıdı sakız cignenmesinden hele bi bayana yakısmıyor tamamda erkeklere hiç yakısmıyor. :(( sinir krizi geçiriyorum ağzına vurasım geliyor.
yemek yerken özellikle corba içerken hüpürdetilmesinden nefret ediyorum.
burun karıstırılmasını tırnak yenip tükürülmesini sevmiyorum.
biri benimle konusuyorsa yada ben birine bişey anlatıyorsam gözlerime bakılmasını istiyorum en nefret ettiğim şeylerden biride göz temasında bulunulmaması.

Yolda yururken malum bolgeyi buyuk bir istahla kasiyan erkekler..........

:27: :27: :27: :27: iğrenççler gerçektennn. bunların karıları kızları yokmu onları uyaracak ya. etrafındakilerden de çekinmezler ıyyyy..

Kara kas-kara goz / esmer insanlarin saclarini sariya boyatinca kendisine "sarisin" demesine sinir oluyorum. Sari boyaya da girip ciksan sarisin degilsin kardesim, "cakma sarisin" olursun ancak.

bunlar hep türk erkeğinin sarışın sevdası yüzünden çıkıyo piyasaya. memleket sarıya kesti bizim erkekler hala doyamadı. hayır bide yakışsa gam yemicem. yaşı geçmiş rus karılarının yandan yemişli hallerine benziyolar :27:

yan tarafımda oturan fotokobici adamdan nefret ediyorummmm :47: :47:

resmen ruh hastası yaa, vermişler önüne bi bilgisayar ne lazımsa fotokobiciye :47:
bütün gün karşı taraf kamerasını açıyo, buda msn den tıkır tıkır yazıyo, arada kendi kendine kahkaha atıyo..
bütün gün takır takır klavye sesinden sinirlerim alt üst oldu. yahu klavyeye yazık be o kadar sert basıyoki artık klavyeye acıyorum :27:

o da olmassa bütün gün telefonda konuşuyo, hayır önemli bi görüşme olsa neyse.. bütün gün yok faceden resim eklemişsin, yok o yorumu yapma demedimmi, yok gönderilerini herkese açık yapma bıdı bıdı........
he bide durduk yere sinirini bozcak bişey oldumu paaaaaaatttt diye eliyle masaya vuruyo bi kere. inanın yüreğim hopluyo o an. hayır ne olduğunuda anlamıyorum birden bi ses paaaaaattt. bianda dönüp herkes bakıyo ama kimse hiçbişey demiyor. oda zaten takmıyor.

bikere arkadaş ne gülüyon oğlum deminden beri demişti şakayla karışık. böyle serseri serseri agalar gibi ses tonuyla, rahatsızmı oldun dedi. oda evet dedi. o zaman kulaklarını tıka demez mi.:27:

diğer arkadaşlar ondan daha uzakta oturuyolar, o yüzden bu gürültülerin çoğuna çokda aldırış etmiyolar, az ses geliyo onlara. ama benim tam yanımda. offff resmen sinir oldum yaa. ne yapacağımı bilmiyorum. uyarsan uyarılmaz adam sinir hastası herkes biliyo bunu. bu gidişle benimde psikolojim bozulcak :18:

yanimda, önümde, arkadamda, yemekte geyiren insanlardan nefret ediyorum ayrica yolda yürürken bogazdan tükürügünü toplayipta sokagin ortasina tükürenlerden de :47:

Bi sicak bi soguk davranan insanlardan nefret ediyorum. Ha bir de cocukca hareketlerini bi turlu engelleyemeyenlerden.

ne oldum delisi olanlara,ağzından küfür eksik olmayanlara,saygısız,bayağı insanlara asla tahammülüm yoktur.

birinin dibimde oturmasına rağmen.. bana sesleneceğinde hem adımı söyleyip hemde delice dürtmesi... :47:

sürekli ''ben'' diyen insanlardan,
etrafın dagınık olmasından,
ve deger verdiklerimin degersiz cıkmasından nefret ederim

Back