Nefret ettiginiz hareketleri yazar misiniz?

ben bisey anlatirken o kisinin beni dinlememesine...arkamdan konusupta yuzume gulmesine....herseyi ben biliyorum psikolojisine girmesine...ve daha bircok buna benzer sey uyuz olurum..hic tahammul edemem!!!

geğirmekten
ağzını aça aça ve şapırdatarak yemekten
ve
lafımı kesmeye çalışan kişilerden

anlayıp dinlemeden bagırmalardan ...
yasak koymalardan...
haksızlıga ugramaktan.
nefret edıyorum

kafama şakayla vurulmasından nefret ediyorum tek kelimeyle nefret bi de midemin kaldırmadığı biri bana bi şey anlatırken geğirmesi yediklerimin hepse ağzıma geliyor tiksinç hele ki bu bayansa iğğğğ hiç yakıştıramayıp tiksiniyorum

Nefes almadan konuşan-karşısındakine konuşma fırsatı vermeyen kişiden.

el şakası yapanlara,dinlemesini bilmeyip sadece kendi söz sırasının gelmesini bekleyen tuhaf tiplere yada konuşurken sözümü kesenlere bi derdi olupta ima yolu ile laf sokanlara (örnek:kaynanam) ,bir iyilik yaptığında 10 defa başa kakanlara,dedikodu yapanlara,misafirliğe gidipte oturduğu yerden kalkmayıp çocuğuna sahip çıkmayan hatunlara,emrivaki yapanlara,çok samimi olmadığımız halde samimi yada başka bi deyişle laubali davranan insanlara uuzum uyuzzz ohhoooo bu liste böyle uzar gider yani say say bitmez

ben en çoq yalakalara,bi sorunla karşılaşınca çoq fazla abartan koca bebeklere ve yemek sırasında ağzını şapırdatanlara sinir oluyorum aslında daha çoq var ama şimdiliq aklıma bu kadar geldi

insanımsı dişi ve erkeklerin yürürken çarpıp-ayağa basıp da özür dilememesi
hayvanlara herhangi bir şekilde zarar verilmesi ve bunun kendine hak görülmesi!
özentilik
yalakalık..
karşımda iştahımı kaçıracak şekilde yemek yenilmesi..
eşyalarımın ele alınıp alınıp "ay bu benim olsun mu" denilmesi!
bana ait şeyleri izin istenmeden kullanılması ve onlarla hava atılması..
giyme dediğim halde hala inatla kıyafetlerimin giyilmesi!!hatta bazılarının şeklinin,daha ben giyemeden bozulması :1shok:
reddedilince 360 derece dönülmesi..
aşkım kelimesinin günde 500 kere kullanılması..
cahil cesaretiyle yapılan mantık dışı konuşmalar..
erkek arkadaşlarımın "şöyle,böyle" dedikleri kızlara yanımıza gelince çook farklı davranması..

insanın olduğu her yerde nefret edilecek dünya kadar hareket vardır,yaz yaz bitmez.görgüsüz insana hayır kötükedihüso

Yerlere tükürmek
Insan icinde sakiz cignemek
Dalag gecer konusmalar
Insanlari ezecek her türlü davranis ve konusma
Her kein icinde bogazini temizleyen erkeklere
Küfür edenlerden
Yemeyi keyifle degilde hapur hupur yutup sofradan kalkig sigara icmeye gidenlere
Igneli sitemli konusmalara
yüzüne gülüp arkandan vuranlara
Haksizliktan
Sucsuz yere yarginlanmaktan
Yapmadigin birsey icin suclanmakdan
Sürekli kendini öven insanlardan
Sakanin dozunu bilmeyenlere
Insanlarin zararini görüp eglenenlere bundan keyif alanlara
Sirf ickiyle keyif alip eglenebilen insanlara
Sigara (icilmedig bir yere sigara icmis biri girince les gibt kokuyor, ayrica ein icinde sigara icilmesine)
insanlarin sirf cikar icin yüzüne gülen insanlardan
sirf para pul konusanlara

sinir deli deli oluyorum katil bile olabilirim :))

simdilik aklima gelen bunlar

herkes çok dolu tıpkı benim gibi...
*yalan söyleyenler
*bu dünyada yalnız yaşadığını düşünenler
*kapalı ortamlarda sigara içenler ve bunu yapmanın haklrı olduğun düşünenler
*fakiriz iş yok deyip hala deli gibi sigara içenler
*çocuklarını yanında konuşmalarına bir kere bile dikkat etmeyenlerden
*ilk tanıştıklarına bile "canım,haaytımişekerim" ile konuşan kişler ve esnaf arkadaşlar
*telefonum çalınca kim ,ne olmuş diye soranlar
*okulda hocalara ,kızlara işyerinde patrona yılışanlar
*sıraya girmeyi bilmeyen benciller ( hiç birinize hakkımı helal etmiyorum)
* herksesi kınayıp kınayıp en büyük haltları yiyneler
*binbir emekle yapılmış birşeyi kendi onun yarısını bile yapamadığı halde kü.ümseyip ,yok sayanlar
* insanın elinde olmayan özellikleriyle ilgili salakça konuşmalar yapanlar( burnun niye böyle ..vs)
...................daaha nicelerii ile Allah karşılaştırmasın diyeyim

yalancı,kısılıksız,kaba,geyıren gaz cıkaran,yururken ayaklarını surten,cay kasını sakır sakır basdaga vuran ınsanlara uyuz oluyorummmm

Ortada bal gibi birşey varken, "sana öyle geliyor" denmesine bir de olaya yeni kılıf dikilmesine...

Cidden tahammül edemem...şakkıdı

iki kişi tartışırken sakince konuyla alakası olmayan birini durun ya kavga etmyin demisnden nefreettt ediyorumm..

Tükürenler.. Bunlara yanından geçerken ''hayvan' dyorum ,bi gün dayak yiycem :roflol:

Çöp atanlar..Heryerdeler..

Toplulukta,yüksek sesle konuşanlar,yüksek sesle telefonda konuşanlar,sakız çiğneyenler ,gerilip gerilip ağzına çakasım geliyor,cak cak cak,ığğğ,bunlara ters ters bakıyorum.:kızgın:

Otobüsste,metrobüste yüksek sesle müzik dinleyenler,ben senin dinlediğini dinlemek istemyorum,canlı yayın yapma,direk uyarıyorum.:olmaz:

Sıraya girmeyenler,hiç üşünmem,tek tek uyarırım,kavga etmişliğim vardır bu yüzden.

Trafik magandaları,bunlara devlet çözüm bulsun lütfen,çok ağır cezalar gelsin,çevre konusunda da.

Back