Nefret Ettiğimiz Ünlüler

ben Kıraçtan nefret ediyorum sesi beni sinir ediyor ..

cinsel tercihlerinden dolayı değil, bunu açık yüreklilikle söylemeyip sakladıkları için hoşlanmadığımı belirttim. ikisinin arasında fark var. ayrıca sosyal yaşantım içerisinde lezbiyen ve gayler ile haşır neşir olan biriyim, size söyleyeyim gayler de bu bahsettiğim sebepten dolayı imirzalıoğlunu sevmiyorlar.

antalya'da lüks bir otelde kat sorumlusu bir gay arkadaşımdan aldım bu haberi ve 'aman hemen oraya kadar gidip de yatak oadalarına gireyim, bizzat görüp öyle karar vereyim' demedim. demem de saçma olurdu zaten. ayrıca iki teyzem ünlü birer söz yazarı, eniştem de çok ünlü bir bestekardır. büyük teyzem bizzat ali poyrazoğlu tiyatrosunda tiyatro yapmış bir insandır. işkembe-i kübradan atmıyorum yani. bence bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.

ayrıca kimden neden nefret edeceğime de ben karar veririm.

insanların cinsel tercihlerinden bize ne???? eşcinseller, heteroseksül kadınalrın neden erkeklerden hoşlandığını sorgulamıyorsa aynı saygıyı bizim de onlara göstermemiz gerekir

insanların cinsel tercihlerinden bize ne???? eşcinseller, heteroseksül kadınalrın neden erkeklerden hoşlandığını sorgulamıyorsa aynı saygıyı bizim de onlara göstermemiz gerekir

kesinlikle katılıyorum size. kimse nefret söylemleri içinde bulunmasın. herkes kendi hayatını yaşar.

Nefret etmek demeyelim de hoşlanmıyorum diyelimetek Dinçöz,Hadise,Mehmet Ali Erbil,Seda Sayan,Nihat Doğan,Abbas Güçlü,Mehmet Barlas....vs

Tanımadığım insanlara çok yoğun duygular beslemem fakat
ekranda görmek istemediğim bir sürü ünlü var tabii
Özellikle yarışma programlarında yarışmacı olup oyuncu,sunucu,şarkıcı vs olan,
Mankenlikten şarkıcılığa,oyunculuğa geçen insanlar gerçekten çok gereksiz
Bu işlerin eğitimini almış onlarca insan varken ve işsizken
Yılların Yeşilçam yıldızları bu iş için yıllarca emek vermiş insanlar olgunluk dönemlerini sefalet içinde geçirirken
Kolay yoldan ünlü olup milyonlar kazanan insanlar hiç hoşuma gitmiyor

Son düzenleme:
Nihat dogani Kim seviyor acaba merak ediyorum

bu survivor programındaki hanımları ve hanımların yaptıklarını gördüğümde birazcık sempatik bulabilmiştim kendisini, sonra izzet yıldızhan ve otel odası skandalı patlak verince yine eskisi gibi uyuz olmaya başladım :)

yaşar nuri öztürk'ü sevmiyom ben yaaa... saba tümer'in programında denk geliyorum bazen. izliyim bilmediğim bişeyler öğrenirim belki diye. soru soranlara falan kızıyo. sunucuyu azarlıyo. bi insan bu kadar mı kibirli olur... sinirim bozuluyo. madem din alimi prof. oldun, tatlı dille insanlara doğru şeyler öğretmeye çalış di mi ama. bazen saçma sorular da soruluyo ama insanlar herşeyi bilmiyo ki. ondan soruyo belki. basıyo azarı. sevmiyom işte

ben bülent ersoyla banu alkanı hiç sevmiyom hele bülent ersoydan böcek görmüş gibi tiksiniyom ay o nasıl makyaj saç falan öyle yaa helede kızıla boyadıydı geçen ıııyyy böööğ :120: onla parası için yatanlarla evlenenlerle vs. ne miğde varmış arkadaş yaa tonla para verseler suratına bilem bakmam onu bööğ :120:

Aman bu ne piyasada adam kalmadı hepsi eşcinsel mi bunların ya
Ece erkenden bende nefret ediyorum gerçektende

Aman bu ne piyasada adam kalmadı hepsi eşcinsel mi bunların ya
Ece erkenden bende nefret ediyorum gerçektende

benim bildiğim kadarıyla azımsanmayacak bir kısmı öyle ve senelerdir de bu durumu çok iyi saklıyorlar. zaten eleştirdiğim şey de saklamalarıdır. yoksa yönelimleri ile alakalı bir sıkıntım yok. kimisi de biseksüel.

Sezen Aksu,İbrahim Tatlıses,Levent Yüksel,Sertap Erener,Ferdi Tayfur vs vs bunların hepsinin esrar,ot vs kullandığı söylentisi vardı çok uzun yıllar önce...Dedikodu magazincilerine döndük :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Sezen Aksu,İbrahim Tatlıses,Levent Yüksel,Sertap Erener,Ferdi Tayfur vs vs bunların hepsinin esrar,ot vs kullandığı söylentisi vardı çok uzun yıllar önce...Dedikodu magazincilerine döndük :)))))

ahahah 'kaynımgilin eltisinin oğlu yan komşu ile işi pişiriyormuş'a doğru gidiyoruz. dişi yakarışa bağlayacağım birazdan.

Simav meselesi ne ola ki ? Bilmiyorum cidden canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…