Nefret Ettiğimiz Ünlüler

............................................................................................................................................

Son düzenleme:
o shazili reklam varya adamin adi neydi iyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kahveden tiksindim onun yuzunden

veee
barbaros sapsal

Son düzenleme:
nihat dogan
hülya avsar
tülin sahin
fatih terim
sansal büyükaga

Kim Kardashian. Saçını başını yolasım geliyor

esra erol ultra yapmacık, inanılmaz carpık bacaklarıyla her gun mini etek giymesi de cabası

ece erken

nihat dogan, ayy dusunsem daha cok varrrrr :26:

Burcu Esmersoy, özellikle çocuklar duymasında dahada gıcık olmaya başladım, bi insan ancak bu kadar yeteneksiz olabilir.

hahaha süper bir topik olmus, insan burda iyi desarj olur...sinirlenince gelip sevmedigim ünlüleri sayip gidicem
aklimin almadigi, hazal kaya'nin nesini basrol yaptilar

neydi yaa neydi
nihat dogandı sanırım su cıkıp cıkıp ne dedigini bilmeden konusan adam birde pek unlu sayılmasada su bal satıp duran adam var tv de onunda sesi nihat dogana benziyor tahammul edemiyorum gordukceee

tv lerde gördüğümüz ünlülerin çoğundan haz etmiyorum.. kişisel bi sorunum yok sadece hayatta duruşları tarzıma asla uygun değil.. sırf ünlü olmak için olmuş içi boş "ünlü" leri sevmiyorum desek daha doğru olur, popüler kültürün yarattiği yapmacık yaratıklar da diyebiliriz.. ama adam kalkar topluma faydası olacak bi iş yapar, bu şekilde ünlü olur, önünde saygıyla eğilirim.. para hırsı için yalakalık yapan kişiliğinden özünden ödün veren adına ünlü dediğimiz şahıslar son derece değersizdir gözümde.. ama şahsi olarak sevmediğim ünlüler de var, hande yener mesela, hoşlanmıyorum kadından. ne zararı var bana ? bilmem.. bilemedim valla. katlanamıyorum kendisini izlemeye.. bir de gülben ergene inanılmaz gıcık olurum.. o dudak ne öyle ya şarkı söylerken.. kendin ol be kadın ! neyse artık tv izlemiyorum yakında her birinin adını bile unuturum =))

Hadise (sevgılımden dolayı uyuz oluyorum ,ülkesıne donse artık cok sevındırık olucam)

Hülya Avşar'ın kardesı Helin Avşar (ne işe yaradgını hala bılmem )

Bülent Ersoy (ekran kirliligi baska bırsey degıl )

Ece Erken ( vıcık vıcık sesı sınırlerımı zıplatır )

Beren Saat (havasını yedıgım ıtıcı sey )

Merve Sevi ve Sinem Kobal ( ınanılmaz ıtıcıler )

Burcu Esmersoy ( eskıden bır asıllıgı vardı ama ,ne zaman cocuklar duymasın dızısıne gırdı .tum havasını yıtırdı )

Özge Ulusoy( her taşın altından cıkıyor .Acun Ilıcalı sagolsun )

Tolga Karel ( sureklı medyaya oynaması pışkın pıskın hareketlerı benı uyuz etmeye yetıyor )

Esra Erol ( bir insan ancak bu kadar yapmacık olur)

Lerzan Mutlu ( Seda Sayan çakması ,cakmaları hıc sevmıyorum )

Asena ( kendıne bakmadan herkese laf atmıyor mu neyse )

Hilal Cebeci ( tek kelimeyle nefret edıyorum )

Nilay Dorsa,Ayse Baceoglu,Ebru Polat( mankenlıklten sarkıcılıga gecenler hep ıtıcı gelır bana )

Son olarak ; Acun Ilıcalı'nın yarısma programlarıyla ünlenen tıplerden hıc hoslanmıyorum .
survıvor yarısmasını severım ama ,o yarısmanın sonun da arık bır kac kısı en az 1 yıl boyunca
ekranlar da olacagını dusundukce ates basar bana .
örnek ;merve oflaz ve ozge ulusoy.

Son düzenleme:
Evlenmeden önce beraber olmadığı kalmayıp da sonradan ideal anneyi oynayanların hepsinden nefret ediyorum..

İsim vermeme gerek yok sanırım..

Hülya Avsar, Beren Saat, Naz Elmas, Seda Sayan, Demet Akalin, Ibrahim Tatlises, nihat dogan, izzet yildizhan vs.. su an aklima gelenler

hülya avşar ,sımarık oldugu için sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…