Simav meselesi ne ola ki ? Bilmiyorum cidden canım ??
bu alakayı kuramamanıza şahsen üzüldüm, biraz daha egzersiz yapın belki kurarsınız.
ama haklısınız, teyzem ve arkadaşlarım gözleriyle gördüğü bir şeyi bana anlattıklarında onlara inanmayıp yatak odalarına kadar gidip bizzat şahit olmalıydım olaya. çok mantıklı düşünmüşsünüz.
yazınıza koyduğunuz (!) işareti çok büyük bir ironi üstadı olduğunuzun göstergesi sanırım, çok duygulandım.
doğru olmayan bir şeyi orda burda söylemenin 'iftira' ve 'günah' olduğunu bana iyi ki söylediniz, çünkü ben bunları hiç bilmiyordum.
bilmediğiniz konular hakkında yorum yaparak komik duruma düşüyorsunuz, sizin mantığınızı baz alırsak imirzalıoğlu ile zeynep hanımın yatak odasına girip bizzat duruma şahit olmuşsunuz ki bu kadar ısrarlı konuşuyorsunuz.
ayrıca bir daha söylüyorum, kimden neden nefret edeceğimi size soracak değilim.
sakiz gibi uzatmak buna deniyor iste...
size iyi uzatmalar ben soyleyecegimi soyledim anlayan da anladi...
verecek bir cevabı olmayan insanların fix kaçış cümlesi budur. zaten daha ne söyleyeceksiniz? bütün tezlerinizi çürüttüm.
cinsel seçimlerinden dolayı insanlardan nefret edilmez dediniz -------> cinsel seçimlerinden dolayı değil, bunu saklayıp dürüst davranmadıklarından dolayı hoşlanmadığımı belirttim.
bilip bilmeden konuşup iftira atmayın dediniz ----------> bu bilgileri hangi yollarla elde ettiğimi ve bir şeyin doğruluğuna inanmak için ön koşul kabul ettiğiniz 'kendi gözleri ile görmek' fiilinin ne kadar saçma olduğunu açıkladım. (tabii siz alakayı kuramadınız orası ayrı.)
zeynep hanım ile ilişkisi ne oluyor o zaman dediniz ----------> üstte narmix hanım ile yazışmalarımda bu işi saklamanın usullerini, yollarını açıkladım.
e zaten bu konuda topic'de bana katılan ve 'evet, ben de böyle duyumlar aldım' diyen insanlar da oldu. daha ne söyleyeceksiniz. iyi günler.
kacisla ne alakasi var???
merak etmeyin hic bir cevaptan kacmam bu forumda, amacim daha fazla uzatmak istememek bunu anlayamadiysaniz sizin sorununuz...
ben laf dalasi konusunda sizin kadar sabirli degilim kusura bakmayin kendinize baska birini arayin, size 10 tane cevap yazip bu topigi kapattiracak birini mesela....
ama o kisi ben degilim uzgunum...
ben diyecegimi dedim, ne demek istedigim de belli, anlayan da anladi zaten. sonra kim neyi ne kadar istiyorsa uzatsin hic umrumda degil...benim baska diyecek lafim yok cunku...
hala da soyledigim seyi iddia ediyorum ben ve yazdigim seylerin dogru oldugunu dusunuyorum, yazacagimi da yazdim ve bittti. ayni seyleri burada size laf yetistirmek icin tekrar tekrar yazip sayfalarca tartisalim mi yani bunu beklemeniz cok ilginc...
evet uzatmak istemeyip de son sözü ben söyleyeyim sevdalısı olmak enteresan bir durum tabii. yazdıklarınızla benim söylediklerimi onaylamış oldunuz, gerçekten de daha diyebileceğiniz lafınız yok. aynı şekilde bana yönelttiğiniz ithamların (iftira!, günah!) temeli de yok. teşekkür ediyorum. iyi günler.
son sozu soylemeye calismiyorum. hala neyi sakiz gibi uzatiyorsunuz ki gittikce daha sacma bir boyuta geciyoruz farkinda degil misiniz?
artik bana soylemek istediklerinizi "ozel mesajla" bana yazin lutfen ki topik daha fazla mesgul olmasin insanlar normal sekilde topige devam etsinler..
ben sizin soylediklerinize inanmak zorunda degilim, siz de beni bir seye inandirmak ve soylediklerinizi ispatlamak zorunda degilsiniz...
oyle cevaplar yaziyorsunuz ki insanin cevap vermeyecegi de varsa yazmak durumunda kaliyor maalesef...
Hani şu kişi eşcinsel bu kişi bilmem ne diye burada gayet rahat yazıyorsunuz ya. Hakkınzıda açılabilecek davalrda bütün iletişim bilgilerinizin istenildiği takdirede savcılığa verileceğini hatırlatmak isterim. Sonra bu dediklerinizi nasıl ispat edersiniz o kısmını siz düşünün. Herkes yaptığı paylaşımlardan mesuldur..
evet, bu zılgıttan sonra bir daha üstünden geçmek şart oldu.
burda ismini andığım ünlüler ile ilgili yazdıklarım, yakın çevremden edindiğim duyumlar doğrultusunda yaptığım yorumlardır.
bir üyenin de ısrarla belirttiği üzere kendi gözlerim ile görmüş değilim. %100 doğru olduğu iddiasında değilim.
isteyen inanır, isteyen inanmaz. ben durumun böyle olduğuna inanıyorum, çünkü bu insanlara güveniyorum.
iyi paylaşımlar arkadaşlar.