Nefret Ettiğimiz Ünlüler

Hadise iğrenç görmeye bile tahammülümüm yokken Trenyol reklamları hemen hemen her yerde mecburiyetten o ucubeye tahammül ediyorum...Ahlaksızlığıda Cabası

OKAN BAYÜLGEN: nefret değil de tiksinti diyelim. türkiye'de daha önce kimsenin yapamadığını yaptı, yeni konseptlere imza attı, programcılığa adını altın harflerle yazdırdı, saygın bir isim sahibi oldu ama bir türlü o DEVASA egosunu doyuramadı zavallım. hala herrr akşam program yapmaya uğraşıyor, akşamların seda sayan'ı olmaya çalışıyor. normal medya bitti, şimdi de sosyal medyaya hakim olma peşinde. bu nasıl bir hırs arkadaş, bu nasıl bi doyumsuzluk? illallah yahuuu.

.................................

Son düzenleme:
Doğuş.atilla taş.emrah.berdan mardini.izzet yıldızhan.ismail türüt.ivana bilmem ne.ylmaz morgül.petek.kaya çilngir.yerli paris helin avşar gereksiz bence olmasalar iyiydi.keşke babaları korunsa idi dedirttenlerden birkaçı

Acun Ilıcalı çıksın artık hayatımızdan,nefretttttttt ediyorum....

seda sayan, nihat doğan , doğuş , hilal cebeci , tolga karel , bugun ne giysemdeki hakan,ivana ve uğurkan , demet akalın , hande yener ,atiila taş ,yılmaz morgül ,bülent ersoy , okan bayulgen , esra erol , deniz seki, müge anlı ,hande ataizi .... piyasada adam bırakmadım:KK52: renkli yazdıklarımdan resmen tiksiniyorumm:KK52::KK52::KK52:

Hadise iğrenç görmeye bile tahammülümüm yokken Trenyol reklamları hemen hemen her yerde mecburiyetten o ucubeye tahammül ediyorum...Ahlaksızlığıda Cabası

Abartmayın ya neyi ucube güzel bi kız yalnızca balık etli..Yapmacık mı bilemiyorum ama gülümsemesi hoş yani şımarık olmakla beraber..:26:

seda sayan, nihat doğan , doğuş , hilal cebeci , tolga karel , bugun ne giysemdeki hakan,ivana ve uğurkan , demet akalın , hande yener ,atiila taş ,yılmaz morgül ,bülent ersoy , okan bayulgen , esra erol , deniz seki, müge anlı ,hande ataizi .... piyasada adam bırakmadım:KK52: renkli yazdıklarımdan resmen tiksiniyorumm:KK52::KK52::KK52:

Top 17....:KK52::KK52::KK52::KK1:

gülben ergen müge anlı esra ceyhan vari yapmacık tipler ilk sırada:KK1:

Oktay Kaynarca... Böğğğğkkkkk

Kendini bi b*k sanıyor o herif. Şımarık, saçma sapan hereketleri var.
Hele o adanalı dizisindeki yapmacık rolleri yok mu.. Iyyyykkkk..
Bu da listemdeki süper itici insanlardan biri.

sen Allahlık olmussun bence her sayfaya nefret etıgını yazıosun ayrıca oktay kaynarcanın yuzunu begenmessın tamam ama oyunculugu bence turkıyede 1 numara .bok sanıo dıosunya sen cok dızı ızlıosun dızı karekteriyle reel karekterını karıştırıosun bence doktora gozukmende fayda var :KK70: muhtemelen 16 yaşında ergensın daha.her sayfaya suruyle bu böle bu şöle yazmana gerek yok 1 kere yaz bırak olmadı 2 .

arzu yanardağ dan iğreniyorum resmen :120:

ben de oktay kaynarcadan hiç haz etmiyorum..dizilerini zaten izlemiyorum ama bazı programlara konuk olduğundaki tavırlarını fln hç begenmiyorum

Son düzenleme:
Aslında nefret değil de ekranlarda görmekten bıktığım, yerlerine yenileri gelse, gençlere şans verse bu piyasa dediğim ünlüler var. Mesela Hülya Avşar, Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan vs. Yıllardır görmekten sıkıldım yeminle.

şu an aklıma bi hülya avşar geldi.
acayip yapmacık geliyor o kadın bana ya

benim en sinir oldugum SIBEL CAN ve bitmeyen verilmeyen igrenc kilolari
birde Gülben Ergen
öggkk

Hadise, hilal cebeci, esra ceyda ikizleri, demet akalın, ve bunlara benzer süt ürünleri :63: Deniz seki, esra erol, ayrıca da madonna hıyyyyyy :KK36:

Yuhh biri arzu yanardağdan nefret ettigini yazmış okadından nefret edilirmi be tapılır yahuuu

Benim artık ölsede kurtulsak dediğimm hatta ölemeyen yaşayan gıcık eden baştaki isim ibrahim tatlıses,adnan şenses,inihat doğan ,müslüm gürses,alışan,kubat,hilal cebeci,hadise,tugba özaymı ne ne çirkin bi kadındır o yaa kese kağıdı bile kurtarmaz sır vucüt kazulet gibi oda...ahahah..esra ceyhanmı ne gülben ergen ..Hakkı bulut gereksizi..selami şahin.mahsun kırmızıgül latif doğan yunus bülbül şuan aklıma gelmeyen bi kaç gıcık tip daha var...bide şu gereksiz bal reklamındaki herif :KK70:

Son düzenleme:
X