ya ramazan günü çok dahada lezzetli görünüyor, ellerine sağlık ilk fırsatta deneyeceğimkaydirigubbakcemile5
en sevdiğim yemek lahmacun mafoldum burda ya. en kısa zamanda yapmam lazım ellerinize sağlık
lahmacun bence süper gözüküyo ellerine sağlık bizde annemle denicez ama bişey sorcam hamurun sadece tavda bir tarafı pişmiş oluyo diğer tarafıda yani kıymalı kısmı sıcaklıkla mı pişiyor
arkadaşım dün akşam denedik. Enfes oldu , ablamlar annemler babam falan bayıldık ailecek =))
yannz :d ekmeğini önce pişirip üzerini sonra yaymanın daha kolay olacağını düşündük, şekillleri tavaya koyarken bozuk bozk oldu daa ondan :d
[ı]yaa aç açta bakılmıki bunlara
en kısa zamanda denicem
ellerine sağlık canım[/ı]
ayyyyyyyyy supper görünüyoo ama merak ettım tavada iç malzeme pişiyomu tek taraflı yaa
Hos seda canımcım, cok guzeller ellerıne saglık bende fırında pıde yapıyorum gercekten, dısarıdakıler halt etmıs. Neyse canım merak ettıgım sudur, uzerındekı kıymalar bu sekılde pısıyor mu. Etle fazla aram yok az pısmısıyle hıc yok da ondan sordum.. Arkadasım...sagol tarıf ıcın..
fırnda yapıyordum hep,ama bunuda denemek istiyorum,çünkü lahmacunu çok severiz. Ellerine sağlık bi rep yolluyorum helalindennkaydirigubbakcemile3
ya beni acıktırdın ya offffff ne güzeller ..
annemde yapardı hep bekarkene ben..şimdi iş başa düştü off :a015: