Hamur İşleri Nefis Lahmacunum-Resimli

lahmacun bence süper gözüküyo ellerine sağlık bizde annemle denicez ama bişey sorcam hamurun sadece tavda bir tarafı pişmiş oluyo diğer tarafıda yani kıymalı kısmı sıcaklıkla mı pişiyor

Arkadaşım dün akşam denedik. Enfes oldu , ablamlar annemler babam falan bayıldık ailecek =))

Yannz ekmeğini önce pişirip üzerini sonra yaymanın daha kolay olacağını düşündük, şekillleri tavaya koyarken bozuk bozk oldu daa ondan

lahmacun bence süper gözüküyo ellerine sağlık bizde annemle denicez ama bişey sorcam hamurun sadece tavda bir tarafı pişmiş oluyo diğer tarafıda yani kıymalı kısmı sıcaklıkla mı pişiyor

tşk ederim.altı kısık pişirince üstüde altıda pişiyor.denediğinizde yorumunuzu ve resiminizi beklerim

yaa aç açta bakılmıki bunlara

en kısa zamanda denicem

ellerine sağlık canım

beyenmenize çok sevindim.şekili biraz bozuk olabilir ama tavanın yakınında olursa hamurunuz şekli bozulmadan koyabilirsiniz.sevgiler.

ayyyyyyyyy supper görünüyoo ama merak ettım tavada iç malzeme pişiyomu tek taraflı yaa

Hos seda canımcım, cok guzeller ellerıne saglık bende fırında pıde yapıyorum gercekten, dısarıdakıler halt etmıs. Neyse canım merak ettıgım sudur, uzerındekı kıymalar bu sekılde pısıyor mu. Etle fazla aram yok az pısmısıyle hıc yok da ondan sordum.. Arkadasım...sagol tarıf ıcın..

fırnda yapıyordum hep,ama bunuda denemek istiyorum,çünkü lahmacunu çok severiz. Ellerine sağlık bi rep yolluyorum helalindennkaydirigubbakcemile3

tşk ederim.altı kısık olduğu için pişiyor cnm kuşkusuz dene

ya beni acıktırdın ya offffff ne güzeller ..
annemde yapardı hep bekarkene ben..şimdi iş başa düştü off :a015:

yarın birşey olmasa denicem çok lezzetli duruyor eline sağlıkcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…