valla acayıp super olmuş elıne sağlık evde domates kalmamış şuan yapmayı bıle duşundum ama yarın inşallah denıocem canım elıne sağlık suppperr[/QUOT
TŞK EDERİM YARIN BEKLİYORUM SONUCU VE FOTONU CNM
lahmacun çok güzel olmus,ben birkaç kez firinda yapmistim,ama tavada yapma fikri çok hosuma gitti kesinlikle denicem,çok tesekkürler.a.s.a.s.
tşk ederim cnm.tavaya yağ konulmayacak yağsız üstünüde kapamıycaksın yapınca yorumunu yazarsın artıkbu nasıl bir görüntüdür allahım ... ellerine sağlık cnm muhteşem görünüyolar... valla canım çekti hee.. diyette olmasam malzemelerin hepsi var evde ama daha sonra inş.. yada hadtasonu yapayım eşimle kızım yer.. bende 1 ısırık alırım ama yaa :)))
kesinlikle denicemm... ama birkaç sorum var... tavanın altı kısık ateş olcak.. ama içine yağ damlatılcakmı ? ve üzerine kapak kapatılcakmı? bilelimde ona göre yapalım demi ama :)) cokacimcoook
ya ben resim falan goremedimmmm ben de mi bir hata var...?????ben de lahmacunlari gormek istiyoruuumm...en azindan gozum doysunsenağlama
tşk ederim
cok guzel olmus ellerine saglikkkkkkk..tesekkur butonu yok sanirsam olsaydi teski harika olmussssss
bende deneyeceğim ama kafama birşey takıldı ; üzerine sürülen malzemelerin hepsi çiğ,lahmacunuda tavada pişirmişsin ee kıymalar çiğ kalmıyor mu ?
Ben de dışarda pek güvenemem içini evde hazırlarız ama ben de çiğ kalırmı acaba diyorum. İçini önce mi pişirsek ya da, tavada biraz pişirip üzerini yağlayıp biraz fırında mı tutsak CADIARZU