Bu arada burnunda et olduğu için ve alışkanlık haline geldiği için ağızdan nefes alıyorum. Eskiden diyafram kaslarım tam kasiliyordu . Şimdi özellikle yürüdüğümde karnımı tam sisiremiyorum.Merhaba arkadaşlar 5. Aya girdim. Malesef hala nefes darlığım geçmedi. Sebebini çözemedim. Özelikle sabahları uyandığımda çok oluyor. Agzimdan nefes almaya çalışıyorum. Bu arada boğazım aci mi diyeyim yanma mi diyeyim bilemedim ara ara bunlar oluyor. Bazen sağ ve sol karnimda hafif yanmalar oluyor.
Çok afedersiniz dışkım yağlı ve bozuk bir şey kokusu var.
Uzandigimda veya yattigimda ağzımdan su akıyor.
Arabaya bindigimde belimi araba koltuğuna yaslayamiyorum. Sebebi ne olabilir acaba?
Kalp ve akciğer temiz çıktı. Buna göre Mide veya bağırsak, nefes darlığı yapar mı?
Bıktım artık bu nefes darlığından. Var nefes darlığı çekip de atlatan?
Alerji olmadığınıza emin misiniz?Merhaba arkadaşlar 5. Aya girdim. Malesef hala nefes darlığım geçmedi. Sebebini çözemedim. Özelikle sabahları uyandığımda çok oluyor. Agzimdan nefes almaya çalışıyorum. Bu arada boğazım aci mi diyeyim yanma mi diyeyim bilemedim ara ara bunlar oluyor. Bazen sağ ve sol karnimda hafif yanmalar oluyor.
Çok afedersiniz dışkım yağlı ve bozuk bir şey kokusu var.
Uzandigimda veya yattigimda ağzımdan su akıyor.
Arabaya bindigimde belimi araba koltuğuna yaslayamiyorum. Sebebi ne olabilir acaba?
Kalp ve akciğer temiz çıktı. Buna göre Mide veya bağırsak, nefes darlığı yapar mı?
Bıktım artık bu nefes darlığından. Var nefes darlığı çekip de atlatan?
Göğüs hastalıkları bölümünde test yaptım. Bişey çıkmadı ama KBB uzmanı boğazında ve burnunda alerji var demişti. Sadece burnumdakiAlerji olmadığınıza emin misiniz?
Bende alerji var, bir kaç çeşit. Hepsinin yaptığı etki çıktığı ortam farklı. Ve ilerleyince sizin tahmin ettiğiniz gibi olmuyor. Ben farklı bir şehire gittiğimde oradaki bitkilere alerjim varmış 8 ay grip öksürük gibi gezdim bu alerjimin olduğunu henüz keşfedemedim o sıralar. O kadar ilerledi ki orta kulak iltihabı ve ciğerlerim balgamdan ötürü sorun yaratma evresine geldi defalarca hastane hastane gezdim. Bu konuda KBB ye tekrar gittim anlattım. Yeni bir alerjim çıktı keşfetti nihayetinde bir doktor. Astım ilacı kullandım sırf alerjim yatışsın diye 4-5 ay.. alerji ilerlerse hiç de ponçik bir hastalık halinde kalmıyor maalesef. Ciltte de var alerjim misal böyle nefes darlığı yapmaz. Ama bu bitkisel olan yapıyorGöğüs hastalıkları bölümünde test yaptım. Bişey çıkmadı ama KBB uzmanı boğazında ve burnunda alerji var demişti. Sadece burnumdaki
et için ilac yazmıştı. Sol boynumda şişlik başladı ve ağrı Alerji olsa sürekli nefes darlığı yapması gerekmez mi? Benim gün boyunca devam ediyor. Aklıma mideye bağlı reflü ve bağırsak geliyor.
İnsan kalp ve akciğer temiz olduktan sonra 5 ay boyunca nefes darlığı çeker mi aklım almıyor vallahi?
Ben bu nefes darlığı için hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum. Yarın tekrar bir KBB uzmanına gideyim. Belki reflü vardır. Dilim ve boğazımda acı mi desem yanma mi desem öyle bir tat var. Yürürken ağzımdan nefes aldığım için karnımdan yani diyaframdan nefes almakta zorlanıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Bende alerji var, bir kaç çeşit. Hepsinin yaptığı etki çıktığı ortam farklı. Ve ilerleyince sizin tahmin ettiğiniz gibi olmuyor. Ben farklı bir şehire gittiğimde oradaki bitkilere alerjim varmış 8 ay grip öksürük gibi gezdim bu alerjimin olduğunu henüz keşfedemedim o sıralar. O kadar ilerledi ki orta kulak iltihabı ve ciğerlerim balgamdan ötürü sorun yaratma evresine geldi defalarca hastane hastane gezdim. Bu konuda KBB ye tekrar gittim anlattım. Yeni bir alerjim çıktı keşfetti nihayetinde bir doktor. Astım ilacı kullandım sırf alerjim yatışsın diye 4-5 ay.. alerji ilerlerse hiç de ponçik bir hastalık halinde kalmıyor maalesef. Ciltte de var alerjim misal böyle nefes darlığı yapmaz. Ama bu bitkisel olan yapıyor
KBB doktoru mu yaktı. 3- 4 doktora gittim. Kimse bahsetmedi. Hepsi ilaç yazdı. Bir tanesi ameliyat olmak istiyorsan yapayım dedi.Benim bir sürü şeye alerjim var. Burun etlerim sık sık şişiyor o yüzden. Ama deviasyon ameliyatı olduğumda inanılmaz iyi nefes almaya başlamıştım. Burnumda eğrilik deviasyonla geçmediği için, etler de yıllar içinde alerji yüzünden şiştiğinden yine çok iyi değil ama etlerin etkisi çok. Yakıyorlar kolayca. Düşünebilirsiniz. İyi, deneyimli bir KBB ci farkediyor sorunu. Alefji ilacı kullandığımda daha iyiydi evet ama etler gidince çok rahatlamıştım.
Kbb uzmanı deviasyon ameliyatı yaparken şişen etleri de yaktı. Ameliyattı yani. Sadece etleri de yakıyorlar. Sizin etlerinizin ne durumsa olduğuna bağlı. Eminim herkesinki farklıdır. Ona göre farklı işlem uygulanır. Ben kemikleri de düzelttirseydim daha iyiydi ama korktum o zamanlarda. İyi bir kulak burun boğazcı bulun. Sürekli ağızdan nefes almak çok kötü, çok zararlı. Çok zor zor olmalı hayatınız. Ben şu an alerji ilacı kullanamadığım için 2 gecedir doğru dürüst uyuyamıyorum. 5 ay diyorsunuz. OfKBB doktoru mu yaktı. 3- 4 doktora gittim. Kimse bahsetmedi. Hepsi ilaç yazdı. Bir tanesi ameliyat olmak istiyorsan yapayım dedi.
Benim bu 5 ayda neler çektiğimi Allah bilir. Çarpıntı, aşırı derecede baş dönmesi, Nefea darlığı yüzünden Robot gibi koltukta uyuma, boyun kısmında şişme, helikobakteri tedavisi, kollarda güçsüzlük, vitamin değerlerimin özellikle B12 nın diplere inmesi. Say say bitmez. Nefes daralmam geçsin diğerlerine razıyım. Sigaram ve alkol yokKbb uzmanı deviasyon ameliyatı yaparken şişen etleri de yaktı. Ameliyattı yani. Sadece etleri de yakıyorlar. Sizin etlerinizin ne durumsa olduğuna bağlı. Eminim herkesinki farklıdır. Ona göre farklı işlem uygulanır. Ben kemikleri de düzelttirseydim daha iyiydi ama korktum o zamanlarda. İyi bir kulak burun boğazcı bulun. Sürekli ağızdan nefes almak çok kötü, çok zararlı. Çok zor zor olmalı hayatınız. Ben şu an alerji ilacı kullanamadığım için 2 gecedir doğru dürüst uyuyamıyorum. 5 ay diyorsunuz. Of
Saydıklarınızın çoğunu o tetikliyordur. Çok geçmiş olsunBenim bu 5 ayda neler çektiğimi Allah bilir. Çarpıntı, aşırı derecede baş dönmesi, Nefea darlığı yüzünden Robot gibi koltukta uyuma, boyun kısmında şişme, helikobakteri tedavisi, kollarda güçsüzlük, vitamin değerlerimin özellikle B12 nın diplere inmesi. Say say bitmez. Nefes daralmam geçsin diğerlerine razıyım. Sigaram ve alkol yok
merhaba öncelikle bende nefes darlığım için araştırırken yazınızı gördüm yazmak istedim nasıl bi çaresizlik olduğunu çok iyi bilirim öncelikle Allah hepimize şifa versin. Ben yaklaşık 2 seneye yakındır bu nefes darlığı ile uğraşıyorum aynı sizin gibi bir çok doktora gittim 5 defa akciğer filmi çektirdim siz düşünün hiç bişey çıkmadı burnumda et varmış ona baktırdım bi sprey verdi hiç bi faydası olmadı ondan olduğunu düşünmüyorum zaten kan değerlerime baktırdım hepsi normal alerji testi yaptırdım hiç birşeye alerjim yok bütün sonuçlarım temiz çok şükür ve ben doktorlara inanmıyordum yani bu kadar nefes darlığı yaşıyorum nasıl bişey olmaz diye kardiyolojiyede gittim bu arada onu da söyleyim. Sonuç psikolojik olduğunu söylüyor doktorlar ama ben benim bi psikolojik rahatsızlığım oldunu düşünmüyorum yinede oluyor biraz geçiyor yine başlıyor son 5 gündür falan yine nefes alamıyorum bi uyursam rahat ediyorum çok bi durum çaresiz bi sıkıntı çok uzun yazdım hakkınızı helal edin ama yalnız olmadığınızı bilin istedim ve son olarak söylemek istediğim özelde bi doktora gittim dedim ben artık yoruldum bi sonuç alamıyorum çok nefesim daralıyor sürekli geçmiyor dedim yani neden acaba çok çaresizim dedim bişey söyleyin dedim dediki gün içersinde sürekli nefes darlığı yaşayan insanlar geçmek bilmeyen yani bi efor sarfetmesede bi rahatsızlığı yoksa yinede sürekli nefes alamıyorsa ölüm korkusu yaşayan insanlar genelde böyle olur dedi ve bana mantıklı geldi gerçekten ben çok korkuyordum sonra dikkat ettim ben sürekli hasta olup ölüceğimi düşünüyordum ilerde bu bana nefes darlığı yapmış olabilir ve ben çok kaygılı bi insanım sürekli sevdiklerime bişey olursa naparım bana bişey olursa çocuğum napar diye düşünen bi insanım heralde bunlardan dolayı oluyor bende sizde kendinizi değerlendirin böyle bu tarz düşünceleriniz varsa eğer sizinde bunlar sebep oluyor olabilir çok uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olmak istedim inşallah görür okursunuzBu nefes darlığına kalp ve akciğer dışında başka ne gibi organ veya durumlar sebep oluyor?