Nefes alamıyorum...

Sürekli ağızdan nefes almaya çalışmak yorar insanı ama benim eşimin yakın bir tanıdığında geniz eti varmış tabi bilmiyor yıllarca yanlış konulan astım tanısı yüzünden gereksiz yere astım tedavisi görüyor ama bir türlü iyilesmiyor şikayetleri seninkine yakın aklıma geldi o kişi direkt en sonunda işinin ehli bir doktora denk geliyor o kişiyi kbb ye yolluyor da ne olduğu öyle ortaya çıkıyor
Bunu hemen değerlendireceğim. Pazartesi ilk işim kbbye görünmek olacak ya tek isteğim rahat bi nefes alabilmek hiç aklıma gelmeyen şey belki de gerçekten problem budur... Çok çok teşekkür ederim ☺️

Hanımlar merhaba :) Çok büyük bir sorun gibi gelmicek belki size ama benim ciddi anlamda yaşantımı etkiliyor. Bir buçuk senedir her dakika nefes darlığı yaşıyorum. İlk başta kalbim çok hızlı atıyordu acillere taşınıyordum. Sonrada bu nefes darlığı illeti musallat oldu. Kardiyolojiye gittim hiç bi şey çıkmadı. Göğüs hastalıklarına gittim astım başlangıcı dediler. İlaçlar asla geçirmedi. Allerji hastalıklarına gittim alerjilerin var dediler yine ilaç verdiler ama hala her saniye yaşıyorum bu nefes darlığını. Sanki nefesim bir anda kesilecek ve ölücem gibi hissediyorum sürekli. Bu nedir hiç böyle bi şey yaşadınız mı nasıl geçiricem? Yorumlarınız için teşekkürler ☺️
Canım birde psikolojik açıdan görün istersen, benim de sınav stresi olduğum bi dönem böyle olmuştu, sınav bitince düzeldi

Hanımlar merhaba :) Çok büyük bir sorun gibi gelmicek belki size ama benim ciddi anlamda yaşantımı etkiliyor. Bir buçuk senedir her dakika nefes darlığı yaşıyorum. İlk başta kalbim çok hızlı atıyordu acillere taşınıyordum. Sonrada bu nefes darlığı illeti musallat oldu. Kardiyolojiye gittim hiç bi şey çıkmadı. Göğüs hastalıklarına gittim astım başlangıcı dediler. İlaçlar asla geçirmedi. Allerji hastalıklarına gittim alerjilerin var dediler yine ilaç verdiler ama hala her saniye yaşıyorum bu nefes darlığını. Sanki nefesim bir anda kesilecek ve ölücem gibi hissediyorum sürekli. Bu nedir hiç böyle bi şey yaşadınız mı nasıl geçiricem? Yorumlarınız için teşekkürler ☺️

bende bugün bu şikayetim için kbb ye gidecem burnumda problem var sanırım et şişmesi kaç yıldır çekiyorum ama son haftalarda iyice hormalamaya nefes alamamaya başladım bunun yanında sürekli ağızdan mikrop kapıyorum geniz akıntısı boğaz tıkanıklığı problemi başladı bu sefer ameliyattan kaçmıcam ve olacağım ameliyat iki adamım yürümeyle nefes nefese kalıyorum aylar önce sigarada bıraktım :KK61::KK61::KK61:

Panik atak geçiriyorsun cnm

X