nefes alamıyorum sanki o benim en sevdiğim dostum nasıl yapar :(

30 yaşına kadar normal bir ilişki yaşamamış insanlar kolayca kanıyor işte böyle bir çift tatlı söze. Adamın niyeti temiz olsa daha yüzyüze 5 dakika gördüğü insanla cinsellik muhabbeti yapmazdı ama arkadaşınız bunu ayırt edecek durumda bile değil.

Bu işin sonunda arkadaşınız çok büyük acılar çekeceğe benziyor. Mantıklı konuşmalarla gözünün açılmayacağı ortada. Yemesi gereken tekmeyi yemeden açılmaz gözleri. Belki kadın ikisinin ilişkisini yakalar ve ikisine birden dava açar. Karşısındakinin evli olduğunu bile bile ilişkiye giren kişiye de dava açabiliyor eşler diye duymuştum. Açıkçası arkadaşınız böyle bir davayı sonuna kadar hak ediyor.

Tek yapabileceğiniz o dersini aldığı anda onun yanında olmak (tabi o noktada bunu yapmayı isterseniz). Herkes hata yapar. Özellikle sevgi gibi güçlü bir his varsa ortada.

aranızdaki gerçekten sağlam bir dostluksa yapacağınız şey konuşarak o'nun şu an düşünemediği, görmediği, kabullenemediği şeyleri tekrar tekrar o'na anlatmak olmalı.

hiç ilişki yaşamamış bu yüzden toy, eh erkek milletinin çenesi malum. kendini bir rüyada gibi hissedebilir.
o'nu uyandırmaya çalışmanız lazım.
bu işin olamayacağını
sonunda üzülenin kendisi olacağını
toplumun o'na iyi gözle bakmayacağını
vebal aldığını
kendine uygun biriyle güzel bir evlilik yapmak varken, onun bunun artığına tahammül etmek zorunda olmadığını anlatın.

bu aşamada,
yolalım kızı, adi, pislik, utanmaz şeklinde mevzuya dalmak çok yersiz. siz dostluğunuzu yapıp yanlışınızı gösterin. gerisi kendi bileceği iş.

Sen sadece arkadaşını uyarabilirsin sakın adamada diğer kadınıda ulaşmaya çalışma arada sen kalır kötü olursun o senin dostun zaten onun sana karşı bir hatası olmadığı sürece arkadaşlığınız bitmeyecek sen arkadaşına uyarını yap geç bu kadar. O hatasını zaten anlayacak ama geç olacak yapacak bişey yok geçmiş olsun.

Şu madde dikkatimi çekti en başta, dinine bağlı olmak ile alakası bence yok, beni yanlış anlamayın ama "dine çok bağlı" gibi -görünen- insanlar nedense hep daha çok yanlışa düşenlerdir, çevremde de böyle gördüm. Bir insan dinini seviyorsa içinde de yaşayabilir en güzel ibadet zaten gösterilmeden, gösterişten uzak yapılan ibadettir.

Arkadaşınıza gelince evet hayat onun, yanlış da onun ama sanırım ben böyle birisini hayatımda tutup da ona bir daha asla güvenemezdim. Çünkü yaptığı yanlış çok büyük, Dünya'da kaç milyon tane bekar erkek varken insanların yuvasını yıkan kadınların hepsinin canı cehenneme! Bunun savunacak yanı olamaz!

arkadaşmı yanlız bırakmak onun hatası yüzünden onu kaybetmek asla istemem çünkü o benim DOSTUM herkes bu hissi belki bilemez en zor zamanımda yanımda olan hiç bir şeyi bende esirgemeyen dostumun yanında olup onu bu durumda kurtarmaya çalışıyorum
Yapıcı yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…