- 20 Temmuz 2015
- 30
- 3
- 54
-
- Konu Sahibi caresizdost
bunu bende dedim nedense dedim aldatan erkekler hep eşleri ile mutsuzdurAdam pislik.arkadaşınızda öyle. Adam arkadaşınızı kullanmak için yanasiyor. Sonra tekmeyi vurur zaten. Adamın dediği şeyler erkeklerin artık m.ö kalma yalanları.
Bastırılmış Duyguları vardır. Zaten herkese ahlak dersi verenlerden korkacaksın, inan bende cok gördüm böylelerini. Bırak ne hali varsa Görsün yerinde olsam görüşmezdim, kız 15-16 yasında değilse yapabileceğin pek bisey yok gibiçünkü iğrenc bir olay bunu anlatmak istemedim
onun benim üyeliğimi bilme ihtimaline karşın yaptım
ve bazılarının aaa kendini anlatıyorsun arkadaşın adın altında ithamları ile uğrasmamak için bella donna
bilmiyorum o kadar şaşkınım ki flörtöz bir insan değildi hayatında erkek arkadaşı olmamış biri bu ahlaksızlığa nasıl bulaşır
30 yasına bastı gerçekten en iyisi konuşmamakBastırılmış Duyguları vardır. Zaten herkese ahlak dersi verenlerden korkacaksın, inan bende cok gördüm böylelerini. Bırak ne hali varsa Görsün yerinde olsam görüşmezdim, kız 15-16 yasında değilse yapabileceğin pek bisey yok gibi
Niye intihara sürüklensin yahu, kocaman kadın, silah zoruyla ilişkiye zorlanmamış nihayetinde. Dediğim gibi o adamla olan ilişkisiyle hiçbir şekilde ilgilenmeyin. Konusunu açtırmayın. Sanki flörtleşmeye değil de ameliyata şehir dışına çıkmış gibi 'iyi misin?' Mesajları atmayın. Siz böyle dramatik dramatik kurban muamelesi yaparsanız o da cidden kader kurbanı olduğuna inanır yarın Öbürgün ilişkisi bittiğinde. Resmen Türk dizilerindeki tek derdi asıl kızın fırtınalı ilişkisi olan yan kız konumuna sokmuşsunuz kendinizi. Siz böyle yaparsanız arkadaşınız elbette kendisini 100 yılın en büyük seviye kavuşamayanı sanır.hayır mesajlarıma su an onun yanındayken cevap vermiyor demek istedim
bilmiyorum ama ertesi gününde mutsuz olup belki de intihara kendini sürükleyeceği bir olay için bunu yaşamasına en çok üzülüyorum ki kendisi o kadar içine kapanıktır ki
acıyorum da
benim böyle metres dostum olamaz anında ilişiği lkeserim degıl dost kardeşim olsa acımam böyle iğrenç insanlarla işim olmaz allah havale ederım zaten kapıma aglayarak gelecektır o zamnda bbır tekme daha yer tam olur, ıyı oldugundan sıze ne ? beter olsun hatta gebersın yani sinirlendim ya hassasım bu konularda . Allah bildiği gibi yapsın.
Niye intihara sürüklensin yahu, kocaman kadın, silah zoruyla ilişkiye zorlanmamış nihayetinde. Dediğim gibi o adamla olan ilişkisiyle hiçbir şekilde ilgilenmeyin. Konusunu açtırmayın. Sanki flörtleşmeye değil de ameliyata şehir dışına çıkmış gibi 'iyi misin?' Mesajları atmayın. Siz böyle dramatik dramatik kurban muamelesi yaparsanız o da cidden kader kurbanı olduğuna inanır yarın Öbürgün ilişkisi bittiğinde. Resmen Türk dizilerindeki tek derdi asıl kızın fırtınalı ilişkisi olan yan kız konumuna sokmuşsunuz kendinizi. Siz böyle yaparsanız arkadaşınız elbette kendisini 100 yılın en büyük seviye kavuşamayanı sanır.
vah vah! fake mısın nesın ne rüyası gerçekten saçmalıyorsunbende çok sinirliyim emin olun bu hayatta en dayanamadığım sey ALDATMAK dır
Allah ıslah etsin diye dua ediyorum sadece ağlayarak
anneciğine ve ölmüş babacığına acıyorum
babası rüyama geldi
kızımla oyun oynuyorlar dedi
vah vah! fake mısın nesın ne rüyası gerçekten saçmalıyorsun
Bosversene ya suçlu sen olursun sonra, sen iyilik etmek istersin ama kabak senin basına patlar. Benim Kocasını aldatan bi arkadasım vardı beraber büyüdüğüm. Kesinlikle görüşmeyi bıraktım bana diyorki kocam şüpheleniyor hatta mesajlarımı yakaladı boşanmıyor, yani aslında onu aldatıyorum sayılmaz kocama söyledim seni sevmiyorum diye, sen niye benimle görüşmeyi kestin inan sohbetini özledim falan dedi, bende bu senin yaptıgın ahlaksızlığı örtmeye yetmez, kocanın boynuzları onun hosuna gitmiştir ama benim prensibime ters dedim yıllar Süren arkadaşlığımı bitirdim. Çamura tas atma sende kirlenirsin demişler, çamurla arkadaşlık edersen illaki sanada sıçrar30 yasına bastı gerçekten en iyisi konuşmamak
ama ben o kadına acıyorum bu işten onu sıyırmak kadına da belki yardım olacak ama o kadın eşinin arkadaşım haricinde bir sürü kişi ile aldatmasını da öğrenmesini isterdim keske
Bosversene ya suçlu sen olursun sonra, sen iyilik etmek istersin ama kabak senin basına patlar. Benim Kocasını aldatan bi arkadasım vardı beraber büyüdüğüm. Kesinlikle görüşmeyi bıraktım bana diyorki kocam şüpheleniyor hatta mesajlarımı yakaladı boşanmıyor, yani aslında onu aldatıyorum sayılmaz kocama söyledim seni sevmiyorum diye, sen niye benimle görüşmeyi kestin inan sohbetini özledim falan dedi, bende bu senin yaptıgın ahlaksızlığı örtmeye yetmez, kocanın boynuzları onun hosuna gitmiştir ama benim prensibime ters dedim yıllar Süren arkadaşlığımı bitirdim. Çamura tas atma sende kirlenirsin demişler, çamurla arkadaşlık edersen illaki sanada sıçrar
teşekkür ederimBen senin gerçek olduğunu biliyorum hatta kim olduğunu da biliyorum galiba. Olayın fake olmadığını düşünüyorum
Bu onaylanmayan sıradan bir ilişki değil ne yazık ki.
Ben arkadaşınız için hiç bir şey yapamayacağınızı düşünüyorum. Görüşmeyi keserseniz de etkili olmaz zaten ne var sanki ben mutluyum kafasındadır (gözünü karartıp 15 saatlik yola gittiğine göre..)
Bence irtibatı /en azından gelene kadar/ kopartmayın
Başına bişey gelmesi ya da en iyi ihtimalle hayal kırıklığı yaşaması durumunda arayacağı birisi olsun
ağzına sağlık resmen beni özetlemişsin
insanlar zaten enayi derecesinde fedakar ve iyi olduğumu düşünüyor
sanırım kindar olmak daha iyi